keskiviikko 13. elokuuta 2008

Väliaikaiskoti


Asumme parhaillaan väliaikaisesti vuokra-asunnossa odotellessamme uuden kodin valmistumista. Reikiä on seinissä enemmän kuin tarpeeksi ja lattiat kulunutta muovimattoa. Omat kalusteet tuovat hiukan viihtyisyyttä, mutta varsinkin keittiö hermostuttaa päivittäin. Epäkäytännöllisyys ja tilojen puute vain saa huonolle tuulelle.

Ikävä on vanhaa itse remontoitua rivariasuntoa, jossa varsinkin keittiö oli kokkailijan unelma... kaikille tavaroille oli tilaa ja työskentelyyn oli tasoja yllin kyllin. Eikä kaunis ulkonäkökään ollut tietenkään haitaksi. Ripauksen italialaista tunnelmaa toi välitilan sisustuskivi.

Nyt siis odotellaan uuden valmistumista ja eiköhän se sitten tunnu sitäkin mukavammalta muuttaa, kun on elänyt tässä vuokrakolosessa muutaman kuukauden. Positiivinen ajattelu kunniaan!

1 kommentti:

Mao Mao kirjoitti...

Tuollainen tiiliseinä on sisustuksessa ihanaa - on se sitten aitoa tai pintaa. Meillä on tulossa järjestyksessä yläkerran wc/kylppärin remontti ja sen jälkeen, kun rahkeet riittävät, keittiö pitäisi uudistaa... Sinne aion laittaa yhdelle seinälle tuota tiilipintaa.