perjantai 22. elokuuta 2008

Sateeseen kyllästynyt

Ideakilpailuun tämän kuvan lähetti Anne. Portaikkoon jääneen pykälän päälle on asennettu lasitiilet ja niiden taakse led-valot. Remontti on vielä kesken ja johtokin piilotetaan aikanaan...

Ideakilpailuun on tullut mukavasti kuvia ja toivottavasti saadaan vielä lisääkin. Syyskuussa sitten julkaisemme kaikki kuvat vielä kerran niin pääsette äänestämään mielestänne parasta ideaa.

Tämä ainainen sade alkaa masentamaan. Rakenteilla olevassa talossa pitäisi saada sokkeli tasoitettua laastilla ja käsiteltyä rouhepinnoitteella, mutta se vaatisi ainakin muutaman kuivan päivän. Lienee toiveajattelua... kesäsateiden jälkeen alkavat varmasti perään syyssateet. Lehdessäkin luki, että Jyväskylässä on sateisin kesä 27 vuoteen ja tietty juuri silloin, kun me rakennetaan:)

3 kommenttia:

lotto winning numbers kirjoitti...

The owner of this blog has a strong personality because it reflects to the blog that he/she made.

memmu kirjoitti...

Onpa hauska idea!

Juuri eilen ajattelin että etenkin rakentajilla (joita lähipiirissämme on ainakin 3 perhettä) on tällä hetkellä tosi kurjaa kun vettä tulee KOKO ajan. Ei päivää ilman sadetta. Tämä aamun näyttää tosin aika lupaavalta mutta saapa nähdä...

Meilläkin uunituore aita ja portti odottaisi maalausta, kuivempia kelejä siis odotellessa... :)

Mukavaa ja kuivempaa viikonloppua!!!

Taina kirjoitti...

Juu ei ole häävi kesä ollut. Toivotaan, että tämä viikko olisi parempi, että päästäisiin pinnoittamaan sokkelia ja te maalaushommiin!