perjantai 1. elokuuta 2008

1.8.2008

Pitihän se minunkin avata sitten ihkaoma blogi. Olen Taina Hiltunen ja ammatiltani olen sisustusalan yrittäjä. Teen siis sisustussuunnitelmia Keski-Suomessa yksityiskoteihin ja välillä yrityksiinkin.

Aikomuksena on päivittää lähitulevaisuudessa kotisivuni (http://www.sisustustaina.fi/) ja siirtää myös blogi sivuilleni. Silloin myös yritän perehtyä blogin ihmeelliseen maailmaan paremmin ja päivittää sitä säännöllisesti.

3 kommenttia:

Tiia kirjoitti...

Hei ja tervetuloa ihanaan blogimaailmaan! Aikaa vierähtää joskus paljonkin, kun oikein tähän bloggailuun uppoutuu =) Nyt kun löysin blogisi, jään innolla odottamaan tekstejäsi ja kuviasi. Tulen siis uudelleen! Mukavaa elokuista viikonloppua!

sateenkaarentaa Ilona kirjoitti...

Heip Taina! Ihanaa sinulla on vihdoin blogi, saat minusta heti vierailijan. Kuvia vaan ja kuvia ihan kaikkialta!
Mukavaa lauantaita
Ilona

Mao Mao kirjoitti...

Uskon blogien markkinaviestinarvoon(kin) :). On hyvin oivallettu, että tätä kautta kannattaa yrittäjän tuoda omaa alaansa esiin, ja vieläpä aivan ilmaiseksi - joten siis, en noudattaisi omaa periaatettani, jollen jättäisi tässä kohtaa omia terveisiä uuteen blogiisi: jos ja kun tarvitset niitä uusia nettisivuja, niin minä sitten olen ammattilainen sillä puolella ja autan mielelläni, jos apuva tarvitset :)