perjantai 8. elokuuta 2008

Asuntomessut Vaasassa


Nyt on vierailtu Vaasassa asuntomessuilla. Mitään suurta ja mullistavaa ei sieltä käteen jäänyt, mutta aina on kiva nähdä erilaisia kiinnostavia ammattilaisten toteuttamia koteja. Kuten ylimmäisistä kuvista näkyy, on valkoinen edellleen kova juttu. Kauniiltahan se toki näyttää, mutta ei ihan joka talouteen sovi. Itse en voisi ainakaan ajatella täysin valkoista kotia koiran ja pienen pojan huusholliin ja kun vielä mieskin osaa sotkea.

Korkeita tiloja ja isoja ikkunoita oli paljon myös. Mietin monen talon kohdalla kuinka korkeaksi mahtaa lämmityskustannukset nousta, mutta alueella taisi joka tönössä olla maalämpö, joka tietty on edullista. Yläkuvassa on "Innon Markon" suunnittelema koti, jossa oli käytetty paljon puuta monessa eri muodossa. Myös kuvan kruunuvalaisin on puinen.Maisema aika täydellinen, vai mitä? Suurimmista taloista aivan meren rannalla oli aivan upeat näkymät. Mikäpä olisi istua ihailemassa auringonlaskua noilla tuoleilla...
Laitan vielä lisää messukuvia kunhan muilta töiltäni ehdin ja ideakilpailun satoakin varmasti tulee pian lisää ihasteltavaksi.


1 kommentti:

free lotto kirjoitti...

For us when we visit some blog site our main objective is to ensure that we will be entertained with this blog.