maanantai 18. elokuuta 2008

Syyssateita ja ideoita

Kirsi on lähettänyt kivan idean kilpailuumme. Vanhasta hylätystä puulaatikosta on irrotettu lauta ja tehty siitä ajan patinoima kaunis naulakko. Minusta tuossa naulakossa on tunnelmaa!

Viikonloppu oli sateinen ja vattusato jäi laihaksi. Sisukkaasti kuitenkin molempina päivinä puskissa pyörin. Vähän saimme vattuja maistaa jäätelön päällä ja yksi rasia meni pakkaseenkin. Onneksi ahkera mummoni on kerännyt meille jo litratolkulla vadelmia talven varalle.

Tuntuu jo ihan syksyltä vaikka vielä elokuuta eletään. Huomaan aina, että ympärilleen alkaa kaipaamaan vahvempia värejä, kun illat pimenevät. Limenvihreä muuttuu tyynyissäni tummanpunaiseen ja torkkupeitteet vaihdan paksumpiin. Kynttilät kaivan myös esiin pöydille. Mutta en ihan vielä... luotan siihen, että kesää on vielä jäljellä.

2 kommenttia:

Sarppa kirjoitti...

Tosiaan kaunis naulakko, tykkään kauheasti =)

Mao Mao kirjoitti...

Kivoja ideoita on tänne tullut.

Minä olen myös väri-ihminen. Kaipaan samoin syksyä kohden lämpimiä, voimakkaita värejä sisustukseen.

Muutenkin meillä on todella värikästä: seinät on maalattu väriympyrän perusväreillä: keltaisella, sinisellä ja (no, melkein punaisella) oranssilla. Onneksi olemme mieheni kanssa samoilla linjoilla värejen suhteen. Remontin lisäksi haaveilen uudesta, punaisesta sohvasta...