tiistai 5. elokuuta 2008

Raksahommat
Rakennamme ensimmäistä omaa taloa parhaillaan. Raksatouhuja ollaan harjoiteltu rakentamalla neljä vuotta sitten pikkuruinen mökki ja remppaamalla rivariasunto. Kyllähän silti työn määrä yllätti. Toivottavasti kuitenkin lopputulos aikanaan palkitsee. Nyt talo on tuossa vaiheessa, että pystytysporukka on saanut seinät ja katot omalta osaltaan valmiiksi ja tästä jatketaan taas omin voimin.

Viime viikonloppuna otin muutaman kuvan myös mökistämme ja ihan hämmästyin kuinka paljon mökki ja tuleva talo muistuttavat toisiaan vaikka tietty kokoero on suuri. Sisustukseltaan nämä tulevat kyllä poikkeamaan toisistaan aika paljon... mökillä on romanttista ja rönsyilevää, mutta kotiin tulee selkeämmät linjat. Tosin jotain vanhaa ja kulunutta pitää aina mausteena olla.

5 kommenttia:

stock market pick kirjoitti...

i think you add more info about it.

Tiia kirjoitti...

Rakentamista varmasti riittää, mutta luulenpa että kaikki on sen arvoista. Saa juuri sellaisen kodin mistä itse pitää. Jaksamista rakennusprojektiinne =)

memmu kirjoitti...

Ihanaa, ihan vahingossa löysin blogisi... viime aikoina olen ihastellut täällä kauniita koteja ja upeita blogeja.

Ja teillä on jo talo pystyssä, voi hurja, äkkiä ne nykyään nousee. Tosin hommaa kyllä riittää varmasti jatkossakin!

-mervi

Taina kirjoitti...

No moi Mervi!

Kyllähän minäkin innostuin bloggailemaan... et sinä ole vielä omaa tehnyt? Eilen kävin Vaasassa asuntomessuilla ja laitan kuvia tänne kunhan ennätän muilta töiltäni.

memmu kirjoitti...

Vielä ei ole minulla blogia mutta on sekin mielessä käynyt... Katsotaan mitä syksy tuo tullessaan!