maanantai 11. maaliskuuta 2013

Väsynyt, mutta niin onnellinen

Messurutistus on nyt onnellisesti ohi! Kolmen päivän messuilu ottaa voimille (ja jalkoihin), mutta se on myös todella palkitsevaa. Pää on tällä hetkellä aivan pyörällä kaikista tapaamisista, kontakteista ja hälinästä. Paljon tapasin uusien ihmisien lisäksi myös ihania entisiä asiakkaitani, jotka kävivät minua tervehtimässä osastollani ja kertomassa kuulumiset.

Myös molemmille luennoille löytyi kivasti innokkaita kuulijoita, vaikkakin lauantain luennolle sain tosi kovan vastuksen... Nimittäin valvova rakennusmestari Timo Harjakainen esiintyi samaan aikaan päälavalla, heh!

Ja sisustustarratkin herättivät ansaittua huomiota osastoni seinillä. Iso kiitos vielä kerran teille kaikille, jotka kävitte minua osastollani tai luennollani tervehtimässä!

Tänään kävin itse puolestani heti aamusta tervehtimässä aurinkoa, sillä ulkoilemaan en ole kerennyt viimeiseen neljään päivään. Nyt teen rauhallisen työpäivän kotitoimistossani ja kerään voimia!

Aurinkoista viikkoa lukijani!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ihanan tunnelmallinen osasto sinulla. Valoilla saa ihmeitä aikaan.

Taina kirjoitti...

Kiitos kehuista! Kyllä valoilla saa aikaan tunnelmaa ja noilla messuilla on paljon tekniikkaosastoja, joten tuollainen "pehmeämpi" ilme erottuu aina edukseen.