sunnuntai 17. maaliskuuta 2013

Italialainen menu ja Ystävät

Kevätkattaus

Tulppaaneilla on vielä
villapaita päällä :)
Ihana viikonloppu takana! Ystävät olivat kyläilemässä ja me italiafanit tarjottiin Pappa alla Pommodorea, eli tomaattista leipäkeittoa sekä Polentaa kanan tai kalan kera. Kattauksessa fiilistelin kevättä, joka todella on nyt täällä!

Kun me kaksi naista päästään saman katon alle, sinkoilee ideoita suuntaan jos toiseenkin. Juttua riitti yömyöhään, mutta väsy ei paina, kun kaikki ihanat suunnitelmat pyörivät päässä... Syntyi pari uutta upeaa sisustustarraideaa ja muitakin kivoja juttuja, joista paljastan lisää vähän myöhemmin.

Ystävälläni on hallussaan valokuvaamisen taito ja onhan tuolla toimittajanaisella kirjoittajan lahjojakin, hih! Käykääpä vaikka katsomassa ja lukemassa täällä.

Mutta nyt saunomaan ja sitten käperrynkin sohvan nurkkaan ihmettelemään suomalaisia selviytyjiä... Tunnustan julkisesti jääneeni koukkuun tuohon sarjaan.

Mukavaa alkavaa viikkoa jokaiselle!

3 kommenttia:

Irmastiina kirjoitti...

Luinkin jo ystäväsi blogista vierailusta...:)

Ilona kirjoitti...

Ihana oli käydä kyläilemässä. Kattaus, ruoka ja seura olivat ihan parhainta. Tällä jaksaa sinkoilla taas pitkän matkaa ;) Tänään pitäisi ihanuuksia tupsahdella pihaan, on ne vain niin nättejä :)
Ilona

Taina kirjoitti...

Innolla odottelen Ilona minäkin uusien ihanuuksien saapumista ;)