lauantai 23. maaliskuuta 2013

Kantha kalusteita

Kantha nojatuoli ja suloinen Nelli

Kantha Vintage nojatuoli

Nyt voin ylpeänä esitellä, että minun kauttani saat tilattua upeita ja niin kovin trendikkäitä Kantha-kalusteita. Kangas on käsin tehty ja värejä löytyy laidasta laitaan... Tuolit on todella värikkäitä ja saavat taatusti hymyn huulille. Kantha Vintage nojatuoli näyttää hymyilevän itsekin, hih!

Mallistoon kuuluu penkkejä, pikkutuoleja, nojatuoleja, sohvia... Käy katsastamassa mallistoa täällä ja jos etsit jotain tiettyä väriä tai mallia, laita vain sähköpostia tulemaan, niin etsin haluamiasi vaihtoehtoja. Mallisto on niin laaja, etten läheskään kaikkea laittanut sivuilleni esille.

Kuten vähän arvelinkin, rohkea sisustajaystäväni halusi testata Kantha nojatuoleja omassa olohuoneessaan ja ainakin perheen Nelli-koira näyttää nauttivan olostaan täysin siemauksin. Voih, mihinkähän minä saisin tuollaisen väripilkun mahtumaan..

Ja sisustuskurssiasiaan palaan vielä piakkoin... Heippa hetkeksi!

6 kommenttia:

Ilona kirjoitti...

Pakko myöntää olen koukussa näihin tuoleihin. Laatu ja värit ovat ihan huippua. Odotan vain sitä, milloin pääsen istuskelemaan itsekkin niihin;)
Ilona

Taina kirjoitti...

Heh, toivotaan että Nelli kyllästyy pian ja pääset itse nautiskelemaan. Mukavaa Palmusunnuntaita!

Anonyymi kirjoitti...

Hei!
Voi hyvät siskot ja veljet mitä tuoleja...löysin tieni blogiisi ja olen aivan myyty tarjoamaasi antiin!!!Ei tullut tuota lottopottia tänäkään lauantaina - josko tulevana...olen sitten yhteydessä sinuun tuolien tiimoilta, ihan niinku aivan varmasti;)
Uusi lukijasi, Sari

Taina kirjoitti...

Voi miten kiva kuulla Sari! Lämpimästi tervetuloa lukijaksi :)

Sara kirjoitti...

Mun työhuoneeseen kelpais kyllä tuo alempi tuoli <3 Ainoastaan kurkkaus tilille estää :( Mutta jos tilanne muuttuu, huomasin että matka ei ole pitkä kun sitä saavun noutamaan :D

Taina kirjoitti...

Moi Sara. Tuo vintage kantha on kyllä niin positiivisen näköinen tuoli, että sitä katsomalla tulee taatusti hyvälle tuulelle :)