maanantai 18. maaliskuuta 2013

SISUSTUSKURSSI


Hannele's puoti on tunnelmallinen miljöö kurssille

Paljon toivottu sisustuskurssi järjestetään muutaman vuoden hiljaiselon jälkeen taas lauantaina 6.4.2013 alkaen klo 10 ja loppuen noin kello 14-15. Paikkana on tällä kertaa aivan ihanan tunnelmallinen Hannele's Puoti täällä kotini lähellä Laukaan Leppävedellä. Matkaa Jyväskylästä tänne tulee vähän reilu 10 kilometriä.

Sisustuskurssilla olisi tarkoitus käsitellä ainakin seuraavia asioita: Sisustusvärit, valaistus, pintamateriaalit, viimeisimmät sisustustrendit ja toiveita sisällön suhteen otan mielelläni vastaan myös. Lisäksi ajattelin, että halutessaan jokainen kurssilainen voisi ottaa omasta kodistaan mukaan "ongelmakohdan" tai kokonaisen huoneen valokuvien ja/tai pohjakuvan muodossa, joihin sitten yhdessä kurssin päätteeksi keksimme sisustusratkaisut.

Kurssille mahtuu mukaan 10 nopeinta ilmoittautujaa. Kurssin hinta on 60 € (sisältäen Alv:n 24%) ja varausmaksu on 20 €, jolla varmistat paikkasi kurssilla. Varausmaksu vähennetään sitten toki loppusummasta kurssipäivänä. Hannele on luvannut järjestää paikan päälle myöskin suolaista purtavaa ja se sisältyy kurssimaksuun. Puodilla on mahdollisuus tehdä samalla myös ostoksia.

Voit ilmoittautua laittamalla minulle sähköpostia, niin laitan sitten lisätietoja tulemaan. Samalla voit kertoa, jos jokin tietty aihe erityisesti kiinnostaa ja haluaisit oppia siitä lisää.

Tervetuloa siis inspiroitumaan ihanaan miljööseen minun ja Hannelen kanssa!Ei kommentteja: