tiistai 5. maaliskuuta 2013

Messuviikko!

Messuilua viime vuonna

Messut lähestyvät ja hirmuinen kiire painaa päälle. Kaikessa tohinassa olen hukannut rakentaja- ja purkajakortit, näytteilleasettajakortit yms tärkeät messupaperit. Onneksi sain Paviljongista todella hyvää palvelua ja kaikki järjestyy parhain päin ja saan uudet planketit. Myös pakettiautoomme tuli vika juuri h-hetken kynnyksellä ja nyt jännätään, saadaanko se ajokuntoon huomiseksi, kun sille olisi tarvetta. No, pieni tuskanhiki messujen alla kuuluu asiaan... heh!

Huomenna ja torstaina olisi siis tarkoitus rakentaa osastoa kuntoon ja perjantaina sekä viikonloppuna sitten messuillaankin oikein urakalla. Lauantaina (klo 15) ja sunnuntaina (klo 12) pidän luennon kokoustila Elsissä K 307. Tänä vuonna aihe on viime vuotista kevyempi, eli kerron tämän hetken väreistä, materiaaleista ja hiukan tyyleistäkin. Tervetuloa vain joukolla kuuntelemaan, katsomaan kauniita sisustuskuvia ja nappaamaan parhaimmat ideat omaan kotiin!

Kutsuvierasillan lippuja kyseltiin tosi paljon ja ne ovat nyt kaikki postitettu halukkaille. Tervetuloa lipun saaneet kutsuvierasiltaan klo 18 alkaen! Tuonne perjantai-illallehan ei lippuja myydä, vaan sisään pääsee vain kutsun esittämällä.

Ja muistutus vielä, että sisustustarra-ale -15% kestää tämän viikon loppuun saakka. Tilauksen yhteydessä vain maininta blogi tai fb lisätietoja -kenttään. Ja koko tarramallistohan löytyy täältä.

Heippa hetkeksi, toivottavasti nähdään messuilla osastolla C-375!

Ei kommentteja: