torstai 4. lokakuuta 2012

Kaikenlaisia juttuja


Eilen olimme ihanaisen asiakkaani kodissa Äänekoskella tekemässä lehtijuttua Keskisuomalaiseen. Jutun olisi määrä ilmestyä lokakuun lopulla. Toimittaja sanoi, että usein sisustusjuttuihin kuvataan isoja ja näyttäviä omakotitaloja, mutta ihmiset ovat kuitenkin kiinnostuneita myös pienemmistä ihan tavallisista asunnoista.

Tämä asunto on 42 neliöinen kerrostaloyksiö, jonne suunnittelemani sisustus valmistui maaliskuussa. Asiakkaani pitää räiskyvistä väreistä ja patinoituneesta puusta, joten ne näkyvät lopputuloksessa. Vanhat väärän kokoiset ja tummat kalusteet menivätkin kaikki vaihtoon, että saatiin tilan tuntua kotiin enemmän. Tehosteena käytettiin parissa seinäpinnassa puukuvioista mustanharmaata tapettia. Ja täytyy sanoa, että nyt kyllä viihtyisin tuolla itsekin.

Kodissa on muutamia kivoja ideoita, jotka ovat varmasti toteuttamiskelpoisia kenelle vain. Luulenpa, että niitäkin käsitellään jutun yhteydessä. Innolla odotan lokakuun loppua.

Työpäiväni jatkui eilen iltakymmeneen saakka palaverin merkeissä. Palaveerauksen aiheen paljastan tässä syksyn mittaan, kunhan asiat vielä hiukan etenevät.

3 kommenttia:

Ilona kirjoitti...

Ihana koti, tosi kivat värit. Hassua tosiaan on aina nähdä suuria koteja lehtien sivuilta, vaikka pienissä kodeissa asuu niin paljon ihmisiä.
Aurinkoa syyspäivään ja kohta nähdään:)
Ilona

Irmastiina kirjoitti...

Kaunis koti!
Samaa mieltä siitä, että pienissä kodeissa asuu paljon ihmisiä ja yleensä kuvat ovat suurista kodeista.

Heli kirjoitti...

Ompas kivan näköistä! Ehkä niitä isoja koteja on helpompi kuvata..? Mutta todellakin kiva on lukea lehdistä myös pikkukodeista. Niistä sitä paitsi saa usein tosi hyviä ideoita vaikkapa säilytykseen.

Mitähän jännää sulla on suunnitelmissa????