perjantai 28. syyskuuta 2012

Meidän DanaMeidän Dana-mummo ansaitsee kyllä yhden blogipostauksen hänkin. Tämä meidän rakas perheenjäsen täyttää tammikuussa jo 16 vuotta ja se on kyllä kunnioitettava ikä partacollien kokoiselle koiralle.

Mummo on jo ihan kuuro ja vähän kömpelökin, mutta vielä lujasti elämässä kiinni. Dana arvostaa suolaisia herkkupaloja ja rapsutuksia sekä rauhallista oleilua omassa mökkirannassa. Eläkkeellähän hän on ollut jo vuosia tottelevaisuuskilpailujen ja näyttelykehien jälkeen. Onpa hän ihan Suomen muotovaliokin, vaikkei sitä näitä kuvia katsomalla heti uskoisi, hihii. Ja tosiaan muummokin hän on ihan oikeasti, ei vain iältään.

Dana on saanut jo vähän erivapauksia näin vanhoilla päivillään... Esimerkiksi mökillä mummeli nukkui ennen saunan pukuhuoneessa yönsä, mutta nykyään hän kuorsailee aitiopaikalla lämpimän takkatulen edustalla. Myös piimää ja muita mummon rakastamia herkkuja tulee annettua useammin kuin ennen. Olisiko tässä jo pelkoa tulevasta luopumisesta, en tiedä. Toivon vain, että meillä olisi yhdessä vielä monta hetkeä elettävänä!

Nyt Danan kanssa reippailemaan sadesäähän... Iloista Viikonloppua teille!

5 kommenttia:

Ilona kirjoitti...

Voi mummelia, melkoinen pakkaus:) Ansaitut ihanat vanhuuspäivät Dana saa viettää kotoilemalla;)
Ilona

Mervi kirjoitti...

Eikös se ollut Turku-aikoja kun Dana tuli taloon... Räntämäessä asuttiin tuolloin?! Kunnioitettava ikä on kyllä Dana-mummolla... toivotaan että vielä saatte nauttia yhteisistä päivistä pitkään :).

Taina kirjoitti...

Oikein Mervi muistat. Dana tuli meille YO-kylään Turkuun, josta pian muutettiin Räntämäkeen. Tuolloinhan oli Lissukin, joka sekin eli 15-vuotiaaksi. Lissun kuolemasta onkin aikaa jo huikeat 6vuotta. Älytöntä vauhtia aika menee...

Anne kirjoitti...

Kertakaikkisen Kaunis postaus!! Ja muutenkin tämä sinun blogisi sisältää niin ihania ja kauniita asioita, että!! (Olen löytänyt tieni tänne tuon Ihanaisen Ilonan kautta). Dana on saanut elää varmasti hyvää ja täyttä koirulin elämää ja nyt hänellä on ansaitut vanhuus-/mummopäivät.

Taina kirjoitti...

Voi kiitos Anne kauniista kommentistasi! Kiva, kun olet löytänyt blogini. Varmasti moni on juuri Ilonan kautta tänne eksynyt :)