keskiviikko 10. lokakuuta 2012

Tupa järven rannalla

Tupa oli ennen hyvin keltasävyinen
(klikkaamalla saat suuremmaksi)

Eilen illalla ajelin asentamaan pellavaisia verhoja Kangasniemelle vanhaan taloon järven rannalle. Vuosi sitten aloitin yhteistyön tämän ihastuttavan pariskunnan ja heidän talovanhuksensa kanssa. Ja nyt iso urakka alkaa olla takana.

Remontti oli todella laaja, mm. tuvan ikkunan paikkaa vaihdettiin, jotta keittiöstä saataisiin toimivampi. Lisäksi rakennettiin kokonaan uusi kuisti, eristeitä vaihdettiin lattioista ja katoista, putkitusta uusittiin jne. Mutta nyt talon väki saa hengähtää ja nauttia pimenevistä syksyilloista uudistuneessa talossaan.

Yläkuvan kollaasissa on tupaa alkuperäisessä asussaan kellertävänä ja alakuvissa eilen nappaamiani tuoreita kuvia siniharmaasta kokonaisuudesta. Minä pidin kovasti tuosta harmaasta lankkulattiasta, joka toi kodikkuuden tupaan. Muutos on mielestäni muutenkin oikein onnistunut. Asiakkaanikin sanoivat, että kakkoskodista taisikin nyt tulla ykköskoti, hih!

7 kommenttia:

Hannele Ruusukummusta kirjoitti...

Mikä muodonmuutos!
Aivan ihana tuli ...tykkään...:)

Anne kirjoitti...

Niin, niin kaunista! Kyllä varmaan asiakkaasi ovat tyytyväisiä, suunnittelet ja teet heille niin ihania koteja! On se vaan niin jännittävää ja ihanaa katsella ottamiasi ennen- ja jälkeenkuvia!!

Taina kirjoitti...

Voi kovasti kiitoksia kannustavista kommenteistanne!

Nimetön kirjoitti...

Kyllä tuolla kelpaa syksyä viettää.
Mahtavaa työtä sinulta.
Hyvää syksyä!

Päivi

Taina kirjoitti...

Kiitos Päivi ja Mukavaa syksyn jatkoa sinullekin!

Ilona kirjoitti...

Hirmu kiva raikastus, tykkään tuosta pellavan rouheudesta:)
Ilona

Taina kirjoitti...

Kiitos Ilona :)