maanantai 22. lokakuuta 2012

Tallinnan kuulumisia

Cosmos sviitti Spa & Conference hotellissa

Vanhaa kaupunkia

Ravintolan tiskiä vanhassa kaupungissa

Herkuttelua kahvilassa

Vanhaa kaupunkia
Miniloma on takana ja taas täällä koneella istutaan blogia päivittämässä. Tallinnan loma sisälsi pulikointia kylpylässä, kiertelyä vanhassa kaupungissa, jonka kauneuteen en kyllästy koskaan. Ja tietysti mukaan mahtui herkuttelua ravintoloissa ja kahviloissa. Hiukan ehdin myös tehdä pieniä ostoksia.

Yläkuvassa on kollaasikuva meidän hotellihuoneesta, joka oli aika rohkeasti ja modernisti sisustettu. Koko hotelli oli syyslomaviikolla täynnä, joten vapaana oli ainoastaan sviitti, jonka päätimme pariksi yöksi varata. Varsinkin lapsemme innostui kovasti tuosta avaruusaiheisesta sisustuksesta ja näpsi kuvia omalla kännykällään, hih. Minua ehkä inspiroi tosiaan enemmän tuo vanha kaupunki.

Mutta nyt takaisin työn touhuun... Kalenteri alkaa olla tuonne jouluun saakka täynnä, joten ottakaa pikaisesti yhteyttä, jos sisustusapua kaipaatte parin kuukauden päähän.

Nauttikaa aurinkoisista syyspäivistä!

4 kommenttia:

Irmastiina kirjoitti...

Tallinan vanhakaupunki on kaunis!
Tosi hieno huone ja varmasti onkin nuorison mieleen...:)

Anne kirjoitti...

Pieni maisemanvaihdos ja "miniloma" katkaisee varmasti sopivasti tätä syksyn pimeyttä ja tasaista arkea! Työniloa! ;)

Taina kirjoitti...

Miniloma tosiaan tuli ihan tarpeeseen. Nyt jaksaa taas tätä pimeyttä hiukan paremmin :)

Ilona kirjoitti...

Tallinna on niin kaunis ja tuo hotelli tosiaan vie pienten miesten ajatukset kokonaan. Hei, mahtavaa hoksasin, että nähdäänkin lauantaina kamerat ojossa:)
Ilona