maanantai 15. lokakuuta 2012

Talven taikaa

Tällä viikolla on ollut hiukan haikea fiilis, koska joka vuosi tähän aikaan meidän perhe on uittanut varpaitaan Välimeressä. Tänä vuonna päätettiin kuitenkin jättää reissu väliin, koska teimme ison remontin mökillä. Nyt vähän harmittaa, kun oli niin sateinen kesäkin. No, teemme sitten lohdutukseksi loppuviikosta lyhyen kylpyläreissun Tallinnaan.

Mutta fiilis parani kummasti, kun eilen mökiltä palatessamme löytyi postilaatikosta todella iloinen yllätys. Ilona- ystäväni oli käynyt sujauttamassa sinne uusimman kirjansa Talven Taikaa. Todella U-P-E-A sisustuskirja on oikeastaan lifestyle- kirja vinkkeineen, sisustuksineen, upeine kuvineen ja teksteineen. Kaikki yläkuvat muuten ovat otoksia kookkaan kirjan sivuilta.

Koska menin eilen illalla vielä ystävän kanssa elokuviin, ehdin vain hiukan ihastelemaan kirjan sivuja. Tänään teen sitten tyynyistä pesän sohvalle ja uppoudun kauniisiin koteihin ja inspiroidun vinkeistä takkatulen loimussa.

Jos kirja alkoi kiinnostamaan enemmän, kertoo kirjailija itse tunnelmistaan täällä ja samaisen blogin oikeassa palkissa on tiedot, mistä kirjan saa tilattua omaksi.

Mukavaa Syyslomaviikkoa kaikille, jotka sellaista viettävät!

Ps. Olen keskiviikosta eteenpäin huonosti tavoitettavissa lomareissun vuoksi, mutta ensi maanantaista lähtien taas normaalisti koneella ja kännykkä kädessä.

1 kommentti:

Ilona kirjoitti...

Ihanaa reissua vielä hieman myöhässäkin, mutta vielä olette tien päällä:) Ihan kohta pikkujoulustellaankin, sitä innolla odotellessa:)
Ilona