perjantai 7. syyskuuta 2012

Pientä pintaremppaa

Kivitapetti läheltä

Saareke uudistuneena
Ammattini on siinä suhteessa vaarallinen, että olen ihanien materiaalien kanssa tekemisissä ja törmään upeisiin uutuuksiin usein. Ja niitähän tekee mieli kokeilla tietysti myös omaan kotiin. Eilen sai saarekkeen 3D-tarra lähteä ja tilalle tapetoin itse tuon kauniin Mica-tapetin, jossa on hohtava kivimäinen pinta. Valitettavasti kuviin en saa täysin vangittua sen upeata hehkua.

Muutos lähti oikeastaan uusista verhoista, jotka ovat voimakkaan kuviolliset ja ne riitelivät 3D-tarran kanssa. Joten tarra sai nyt uuden elämän hiukan eri muodossa meidän isommassa vaatehuoneessa ja saarekkeen pinnasta tuli rauhallinen ja tyylikäs. Niinhän se monesti on, että yksi uusi juttu johtaa jonkin toisen kohdan parantelemiseen.

Olohuoneen maisematapetti on hiukan myös alkanut kyllästyttämään ja olen kaavaillut siihen mustaa Siparilan struktuutripaneelia... Saapa nähdä, milloin sen saa aikaiseksi. Se ei kuitenkaan minulta yksin taida onnistua.

Mukavaa viikonloppua lukijani!

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Moikka,
Olen haaveillut tästä samasta tapetista, mutta olohuoneemme isolle seinälle.. Korkeutta 6m ja leveyttä 4m. Satutko muistamaan, että mikä tämän tapetin värikoodi/väri on? Voit vastata myös bella-bianca@outlook.com