maanantai 10. syyskuuta 2012

Työleiri on päättynyt

Siinä se nyt nököttää

Mökin tupaa

Kitkemisinto on jo laantunut

Phuuh, nyt on mökin varasto kokonaan valmis. Viikonloppuna saatiin kantaa tavarat sisään ja tehtiin viimeiset viimeistelyt. Myös viereinen huussi sai uuden maalipinnan. Jotain nuo varaston tyhjät ulkoseinät tosin vielä kaipaavat, mahdollisesti kauniita lyhtyjä, hmmmm.

Olen aina pitänyt pulpettikattoisista taloista ja nyt sitten sain sellaisen varaston, hih! Tämä oli meidän kesän viimeinen projekti ja kaikki saatiin tehtyä, mitä keväällä suunniteltiin. Ensi kesää vietämme varmaan hiukan leppoisimmissa merkeissä. Jotain pientä tietty on jo mielessä muhimassa.

Näin syksyn tullen huomaa hyvin, kuinka sähköistys helpottaa mökkeilyn arkea. Pimeät illat eivät ole ihan niin ankeita, kun saa tarvittaessa tuvan ja vaikka koko pihapiirin valaistua. Luulenpa, että mökkikausi meillä hiukan pitenee entisestään.

Tällä viikolla onkin Habitare -viikko, jonne lähden ammattilaispäivänä keskiviikkona ja tarkoituksena on yöpyä myös Helsingissä. Torstaina sitten kiertelen sisustusliikkeitä ihan kaikessa rauhassa ja jyskyttelen illalla takaisin Jyväskylään.

Nauttikaahan aurinkoisista syyspäivistä!

3 kommenttia:

Irmastiina kirjoitti...

Kaunis mökin tupa!

Mervi kirjoitti...

Ahkeria olette olleet... niin kaunista kaikki :)!

Heli kirjoitti...

Kivalta näyttää! Varmasti ihana fiilis kun on viimein valmista!