sunnuntai 23. syyskuuta 2012

Valoa pesuhuoneeseen

Retroileva pesuhuone ja sauna ennen
(klikkaamalla suuremmaksi)

Sauna ja pesuhuone uudistuneena

Vaihteeksi taas vähän ennen ja jälkeen kuvia töistäni. Tämän kohteen remontoinnista taitaa olla hujahtanut aikaa jo parisen vuotta. Nyt vasta sain aikaiseksi kuvata kohteen samalla, kun suunnittelen mukavalle pariskunnalle vähän lisää juttuja (josta lisää myöhemmin). Huomaan, että liian usein valmiiden kohteiden kuvaaminen unohtuu muiden kiireiden keskellä.

Tuo vanha pesuhuone ja sauna toivat mieleeni lapsuuden. Lapsuuden kotini pesuhuonessa oli myös samaista tummansinistä seinälaattaa, jonka pyörylöistä pyörittelin vesihöyryä monet kerrat pienillä sormillani. Myös lattiassa oli täsmälleen sama laatta. Se oli sitä kultaista 70-lukua se, hih!

Tummat laatat vetivät tilat aika synkiksi ja pimeiksi, joten asiakkaat halusivat valoa tiloihin. Isoon pesuhuoneeseen saatiin mahdutettua toimiva pieni kodinhoitotila, kun suihkun viereen laitettiin lasiseinäke suojaamaan kalusteita roiskevedeltä. Myös epäkäytännöllisistä irtonaisista hyllyistä luovuttiin ja tilalle suunnittelin kiinteän hyllyn shampoopulloille.

Nyt uhmaan syystuulia ja -sateita tarpomalla mökin lähimetsiin lenkille.

1 kommentti:

Ilona kirjoitti...

Huima muutos ja tosiaan ihana on nähdä näitä sinun valmiita kohteita kuvina:).
Ilona