tiistai 28. huhtikuuta 2009

Yrittäjä sairastaa...

Eilisen päivän makasin sängyn pohjalla äkäisen vatsaflunssan väsyttämänä. Makuuhuoneen mustat verhot oli vedetty tiukasti kiinni ja yöpöydältä löytyi vierestä kaikki tarpeellinen: Jaffaa, lääkkeitä, kirja, kuumemittari ja ämpäri.

Mietiskelin sairastaessa, että tämä on ensimmäinen kerta viiden vuoden yrittäjyyteni aikana, kun joudun sairauden takia perumaan tapaamiseni. En suinkaan ole ollut täysin terveenä tätä aikaa vaan olen sairastanut kätevästi lomilla.

Nyt meillä jännätään sormet ristissä, tarttuuko tauti perheen miesväkeen. Vapuksi on tulossa kylään odotettuja vieraita, joten toivon mukaan silloin sairastelut ovat ohi. Mutta nyt työn touhuun entistä rivakammin.

7 kommenttia:

PrinsessaTrio kirjoitti...

Pikaista paranemista!!! Toivottavasti miehet säästyy mikä kyllä on aika epätodennäköistä : )

Heidi kirjoitti...

Toivottavasti voit jo paremmin! Meilla on kans mahatautikierre menossa: Lumi oli kipea viikko sitten, Satu sunnuntaina ja Ella parhaillaan... Oltiin kerhossa iltapaivalla, kun Ella alkoi oksentamaan. Kylla munkin mahassa tuntuu vahan kummalle, mutta toistaiseksi viela kunnossa. Toivon, etta saatte kaikki olla vapun terveena!

Nia kirjoitti...

Toivottavasti tervehdyt vapuksi, ei ole kiva sairastaa.

Puitteet siihen sinulla on kyllä tosi kauniit ja nuo verhot <3 upeat!

Hanna kirjoitti...

No voi että... Pikaista paranemista toivottelen sinulle! Toivottavasti wappu näyttää valoisammalta.

Pitkästä aikaa istahdin koneelle ja lähdin blogikierrokselle, ihastelin tuossa alemmassa postauksessasi mökin muodonmuutosta. Todella kaunista, aivan ihana tuli uudistuksesta!!! Kovasti miellyttää silmääni!

Kaikkea hyvää sinulle ja hauskaa vappua :)

Kristiina kirjoitti...

Yrittäjänä itsekin koen sairastelut hankalaksi. Viimeksi olin pois töistä vuosi sitten pääsiäisenä rajun vatsataudin vuoksi.
Viime juhannuksena ääni oli pois,mutta silloin olikin oman poikani rippijuhlat ja ihmettelyä riitti kun emäntä oli niin hiljainen..."onko se suuttunut jostain?"

sateenkaarentaa Ilona kirjoitti...

oi ei, tauti on siis kaatanut sinut. Tulemme siis hengityssuojaimien kanssa, mutta mikään mahti ei kai saa meitä poissa pysymään vappuhuppaloista.
Parane pian ja nyt täytyy sanoa, että todella pian.
Ilona

Taina kirjoitti...

Kiitos toivotuksista! Elämä voittaa vaikkei ruoka vielä maistukaan. Mutta pieni laihdutuskuurihan on meille naisille aina paikallaan. Onneksi pojat ovat vielä (koputtaa puuta) pysyneet terveinä.