sunnuntai 19. huhtikuuta 2009

Jo kyllästyin...

...Kuten edellisessä postauksessani mainitsin, saatan kyllästyä sisustusjuttuihin joskus nopeastikin. Ja näin käy, jos juttu ei oikein miellytä täysin silmää. Juuri näin kävi Voravan-koristeelle saunan ja pesuhuoneen lasissa, jossa se sai olla vain päivän. Tänään siirsin sen eteisen lasioveen, jossa se on mielestäni kauniimpi... saapa nähdä kuinka kauan se tällä kertaa pysyy.

Jotkut sisustusratkaisut taas pysyvät kodissani pitkään, jopa vuosia. Tällöin olen lopputulokseen tyytyväinen. Ja onhan tapettien ym pintojen vaihto usein kovin työlästä ja kallistakin.

Tänään uskaltauduin hiukan pihamaalle katselemaan mitä kaikkea sieltä lumen alta paljastuukaan. Rakennusjätteitähän sieltä löytyi monenmoisia, huhhuijaa. No, ajan kanssa varmaan siitäkin selvitään. Siivous alkakoon, kun lumi sulaa.

6 kommenttia:

Minttu kirjoitti...

Heippa Taina,

Tuo kuvio on kaunis eteisen ovessa vaikka kaunis se oli kyllä edellisessäkin paikassa! :) Iloista alkavaa viikkoa toivottelen sinulle! <3

Terveisin Minttu

PrinsessaTrio kirjoitti...

Minä kyllästyn myös tosi nopeasti ja siksi ehkä kaikki on vähän keskeneräistä : ) Mukavaa alkavaa viikkoa....

Hanna kirjoitti...

Sepä näyttää todella kauniilta eteisen ovessa! Kaunis kuvio!
Mukavaa alkanutta viikkoa :)

sateenkaarentaa Ilona kirjoitti...

Kaunis eteisessä, niinkuin olisi aina ollutkin siinä. Älä huoli kyllä se nopsaan siitä pihaksi muuttuu.
Ilona

Kristiina kirjoitti...

niinhän se on ,aina se vaara että kyllästyy. Sitten pitää miettiä niin kauan että jo kyllästyy ennen kuin saa edes ostettua. mulle yleensä käy niin.
Jsa tiedän tunteen,kun lumet sulaa. Jo löytyi lasten kenkiä ja saunatakki pihamaastosta!

Nia kirjoitti...

Kivasti toimii tuo lasi ja valot sen kanssa. Onneksi noita on helppo siirrellä ja kokeilla eri paikkoihin. Tarvittaessa hetkeksi laittaa pois ja ottaa uudelleen käyttöön kun mielitekee.