maanantai 13. huhtikuuta 2009

Mukava pääsiäisloma


Mukava pääsiäisloma lähenee loppuaan... Torstaina teimme tosiaan sushia ystäviemme kanssa. Kokkailut onnistuivat oikein hyvin ja ruoka maittoi jokaiselle. Lapsemme tosin ei ole japanilaisista mauista vielä innostunut.

Ja kattaus kuuluu tietenkin olennaisena osana japanilaiseen ruokaan. Kaikki on säntillisesti suorassa ja astiat yksinkertaisia. Pääsiäisestä muistutti värikkäät servetit.


Jälkkäriksi nautiskelimme pehmeää suklaamoussea valkosuklaarouheella. Jälkkäriin oli sulateltu lapselta yli jääneitä suklaamunia ja voin rehellisesti sanoa, että kaloreita riitti.

Pitkänä perjantaina tänne keski-suomeen satoi lunta todella paljon ja saimme vielä tehtyä pihaan lumirobotin, joka tosin jo illan tullen kuukahti kasaan lämmöstä väsähtäneenä.
Loput pyhät olemme syöneet pääsiäismunia, ulkoilleet, urheilleet ja kävinpä lapseni kanssa katsomassa 3D-elokuvankin Möröt vastaan muukalaiset. Oli siinä äidille menoa ja meininkiä kerrakseen.
Kohta paistelen vielä räiskäleitä ja huomenna taas levänneenä arkeen! Mukavaa viikon alkua kaikille!

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

http://www.vogmall.com/LOW PRICE BUT HIGH Quality ,Nike shoes Adidas shoes ,Air Jordan 2009 shoes LV Handbag ,we will give you high quality products
and service ,welcome !

Hanna kirjoitti...

Tuo sushi onkin minulle ihan tuntematon herkku, jota olen vain kuvista ihastellut... Pitäisi varmasti joskus koittaa valmistaa, näyttää herkulta :)
Mukavaa maanantaita!

Nia kirjoitti...

Ompa teillä ollut ihania herkkuja!

sateenkaarentaa Ilona kirjoitti...

oppis, mikä pöytä pullollaan herkkuja. Komea tuli robotista ja hyvä kun äitikin sai valistusta elokuvissa.
mukavaa työviikkoa
Ilona

PrinsessaTrio kirjoitti...

Sushi on ihanan näköistä vaikkei suosikkeihini kuulukaan... Hieno lumirobotti!