perjantai 24. huhtikuuta 2009

Uskollisia asiakkaitaMinulla on muutamia uskollisia asiakkaita, joiden kanssa olen tehnyt yhteistyötä jo vuosia. Yksi heistä on Lomakeskus Revontuli, jossa olen saanut olla todella monessa suunnitteluprojektissa mukana.
Tällä hetkellä lomakeskuksessa uudistetaan vuokramökkejä. Yläkuvassa näkyy yhden mökin uudistus, jossa tehtiin hiukan isompi remontti. Yläkuvassa on lähtötilanne ja alla uudistunut mökki. Hirsimökissä hiottiin lattiat, valkaistiin seinäpinnat, maalattiin mäntyovet ja portaat valkoisiksi, uusittiin huonekalut, tekstiilit ja valaisimet. Lopputulos on mielestäni aika raikas.
Toukokuussa pääsen taas uudistamaan muutamaa mökkiä, jotka kaipaavat jo "kasvojen pesua".
Aurinkoista viikonloppua kaikille! Itse aion säiden salliessa touhuta pihamaalla siistimässä rakennusjätekasoja.

5 kommenttia:

-TIINA- kirjoitti...

Aikas paljon valoisampi on tuo uusi "look"....

Nimetön kirjoitti...

Voi kun olisit taalla, me just yritetaan pahkailla tulevia laajennuksia ja remontteja, etenkin keittio mietityttaa kovasti... Mulla ei ole oikein sisustussilmaa eika mielikuvitusta tarpeeksi, Jamie on onneksi huomattavasti kokeneempi ja idearikkaampi, mutta kaipaisin myos ulkopuolista nakemysta...
Kylla on kiva katsella sun kuvia, seka tyoprojektejanne etta oman kotinne kuvia ja haaveilla siita, milta meidan talo nayttaa remontoituna!
Hyvaa viikonloppua!

Sateenkaarentaa Riikka kirjoitti...

raikas lopputulos, ehdottomasti nuorentui mökki edukseen. Aurinkoista viikonloppua koko teidän perheelle, täällä jo vappua odotellaan.
Ilona

Heli kirjoitti...

Hyvän näköinen on uusi look. Jotenkin oli se aikaisempi sellanen sekaisen oloinen, tuo uusi väri ja muu teki selkeäksi ja tyylikkääksi.

Nia kirjoitti...

Tosi kivannäköinen ja niin kuin mainitsitkin, raikas tunnelma!

Kyllä noin kauniissa mökeissä kelpaa lomailla :)