keskiviikko 1. huhtikuuta 2009

Pääsiäistä

Nyt on Väinön pilkkikisat kisailtu, eikä sieltä yhtään kalaa noussut, mutta tärkeintähän on osallistuminen. Voittaja (isäni) sai kuitenkin viereisestä reiästä yli kilon pikkukaloja. Liekö vika kalamiehessä vai vehkeissä...

Sunnuntaina meillä vieraili sukulaisia tupareissa ja saimme kummitädiltäni hauskan huovutetun pääsiäiskoristeen ja virpomaoksia, joiden tekemisessä on todella nähty vaivaa.

Mekin tehdään pikkunoidan kanssa virpomaoksat tällä viikolla valmiiksi sunnuntain h-hetkeä varten. Pajunkissat on jo haettu lämpimään kasvattelemaan kissojaan.

6 kommenttia:

Hanna kirjoitti...

Samoja puuhia täälläkin luvassa :). Eilen kerättiin pajunkissoja ja tänään jo muutama "koeaskarreltiin". Ihana laittaa pääsiäistä lasten kera! Mukavaa keskiviikkoa sinulle :)

Sateenkaarentaa Riikka kirjoitti...

No voi odotin Teitä voittajiksi kisoihin. Täällä myös könytty pitkin puskia, neuvoilla ei se oksa vaan tuo viiden metrin päässä oleva. Ihanat huovutukset.
Virpokaa antaumuksella!
Ilona

Minttu kirjoitti...

Hei Taina,
Kauniita pääsiäiskuvia tulin ihastelemaan... :) Samat puuhat meillä oli eilen menossa eli virpomisvitsojen tekoa! Toivottelen teille mukavaa viikonloppua! <3

Nia kirjoitti...

Tosiaan sunnuntaina onkin virpomis sunnuntai - kiitos muistutuksesta:) Oksien puuhastelu on varmasti kivaa ja ihanan luovaa puhaa!

Nimetön kirjoitti...

Hyvaa paasiaista jo vahan etukateen teidan perheelle! Tulen siis heinakuussa Suomeen lyhyelle lomalle, jos olette kotosalla tulisin erittain mielellani ihastelemaan uutta kotianne ja tietenkin vaihtamaan taas parin vuoden kuulumisia!

-TIINA- kirjoitti...

Ihana pääsiäiskollaasi! Me juuri tultiin virpomasta...