torstai 5. maaliskuuta 2009

Vaaleanpunaista unelmaa...

Nyt tuo vaaleanpunainen kyllä kiehtoo näin kevään kynnyksellä. Yläkuvan otokset on napattu nuoren naisen kodista, jonka hän rakennutti itselleen ja koirilleen maalle. Kuvausvaiheessa hän oli juuri muuttanut taloon ja taulut ym. rekvisiitta vielä haki paikkaansa, mutta värimaailma tulee hyvin esille.

Sain olla sisutustyössä mukana ja voin kertoa, että lopputuloksesta tuli kyllä hyvin naisellinen (makuuhuoneen osalta), mutta pakon sanelemana (koirien) myös käytännöllinen.

Juuri itse rakentaneena nostan hattua naiselle, joka selviytyi urakasta yksin. Sillä vaikka talon rakennuttaisi vieraalla on omatkin kädet töitä täynnä koko projektin ajan.

Seuraavaksi aion paljastaa, kuinka mieheni sisustaa... Mukavaa loppuviikkoa!

6 kommenttia:

Minttu kirjoitti...

Hei Taina,
On tosi hempeä ja naisellinen makkari sekä ihanat värit... :) Niin, ehdottomasti täytyy hattua nostaa niille naisille, jotka rakentamaan alkavat, sillä niin kova projekti se on... Toivottelen oikein ihanaa ja aurinkoista loppuviikkoa!
Terveisin Minttu

PrinsessaTrio kirjoitti...

Hyvin hempeää... Jään innolla odottamaan miehen sisustusta : )

sateenkaarentaa Ilona kirjoitti...

kaunis unenomainen tunnelma. Olen niin paljon odottanut näkeväni millaiseksi miehesi on sisustanut oman soppensa.
rentouttavaa viikonloppua teidän poppoolle.
Ilona

Hanna kirjoitti...

Ihanalta näyttää, kovasti on mieleeni tuollainen sisustus!!
Juu minä kans nostan hatun korkealle naisille jotka uskaltavat ryhtyä rakennusurakkaan yksin! Yksi heistä on siskoni, jonka uutta kotia kävin ihastelemassa eilen.
Mukavaa viikonloppua Sinulle Taina :)

Anonyymi kirjoitti...

Kaunis ja rauhallinen huone. Oikein hyvän beige tuo ikkunaseinä - ei sinulla satu olemaan tallessa tuota värisävyä, mikä mahtaisi olla? :)

Nia kirjoitti...

Ihania vaaleanpunaisia unelmia :)