keskiviikko 25. maaliskuuta 2009

Ihana Aurinko

Ainakin täällä keski-suomessa on paistellut keväisesti jo monta päivää. Valo kyllä piristää kummasti pitkän pimeän vuodenajan jälkeen. Koti kylpee auringossa, mutta saa toisaalta myös pölyn ja likaiset ikkunatkin hyvin esiin. Kauhulla odottelen myös lumien sulamista ja sitä, mitä rakennusjätteitä ja roinaa niiden alta pihasta paljastuukaan. Mutta olen päättänyt olla hötkyilemättä, hiljaa hyvä tulee...

Miniloma Tampereella oli rentouttava. Tuliaisiksi sieltä toimme Wii-konsolipelin, jota koko perhe on ahkerasti pelannut tämän viikkoa. Huomasin, että blogin päivittelykin on jäänyt vähemmälle, kun olen löytänyt itseni keilaamasta tai nyrkkeilemästä tv:n edestä. Mutta mukavaa on se, että nämä ovat liikunnallisia pelejä ja niitä voi harrastaa yhdessä, eikä poika jumiudu yksinään pelien maailmaan.

6 kommenttia:

PrinsessaTrio kirjoitti...

Sullahan nousee kunto kohisemalla kohti kesää kun noin urheilet : ) Hyvä että oli mukava loma....

Heli kirjoitti...

Meilläkin on Wii. Hankin sen sillä silmällä, että itsekin voisin vähän jumppailla.. mutta niin vain on käynyt, että lasten pelikoneena se on ollut.. yläkertaan ei tule niin kovin mentyä edes, eikä ole aikaakaan.. ainaiset selitykset..

Tällä hetkellä ei tosin mahdu kukaan pelaamaan, kun rempparoinaa on joka nurkka täynnä taas vaihteeksi!

sateenkaarentaa Ilona kirjoitti...

heip, täällä myös vähän hiljaiseloa blogin rintamalla. Täytyy treenata vappua varten pelejä, ettei ihan kuus-nolla häviä, hih.
Ilona

Hanna kirjoitti...

Auringon paisteesta on nautittu täälläkin, ihanaa kun kevät koittaa!! Tosi kaunis tuo kuvasi, niin aurinkoinen ja keväinen! Vihreä näyttää ihanan raikkaalta ja kauniilta!
Mukavaa viikonloppua :)

Minttu kirjoitti...

Hei Taina,
Kauniita kuvia olen ihastelemassa... :) Mukava kuulla, että loma meni hyvin ja saitte rentoutua... Toivottelen aurinkoista viikon jatkoa! <3

Nia kirjoitti...

Täälläkin on ihanasta auringonpaisteesta nautiskeltu.. vielä kun tulisi se lämpimämpi ilma ;)