lauantai 28. helmikuuta 2009

Ohi on...

...kivat tapahtumat. Perjantaina tein siis keväisen kattauksen Sateenkaarentaa-talolla. Kuten kuvista näkee, oli sävyt keväiset: vaaleanpunaista ja limeä yhdistettynä luonnonmateriaaleihin. Yläkuvat on muuten ottanut ystäväni Ilona, koska olen onnistunut oman kamerani hukkaamaan johonkin tosi hyvään piiloon.

Päivä oli oikein mukava ja onnistunut! Kiitos kivasta seurasta Ilona, Wishwearin Johanna ja kaikki kävijät.

Tänään sitten oli oma tupa täynnä, kun oli taloesittelyn aika. Kiinnostuneita riitti kyllä koko neljän tunnin ajaksi välillä ihan ruuhkaksi asti. Oli ilo nähdä, kuinka paljon rakentajia oli liikkeellä. Kiitokset myös teille kodissani käyneet!

5 kommenttia:

sateenkaarentaa Ilona kirjoitti...

Kiitos Taina, ihana kattaus ja värit. Olen niin ihastunut limeen ja vaaleanpunaiseen, että kukapa tietää josko nappaan kattauksen sävyt kotiini, hih uskallonko? Kuulin jo autojen tulvasta kotinne luonna, joten on kuunnellut täällä ihanaisia kommentteja kodistanne ja yhdyn niihin ihastellen.

Onnittelut kotinne on todella kaunis ja erilainen!
Ilona

Hanna kirjoitti...

Kiitos itsellesi Taina! Aivan ihanan kattauksen olit loihtinut, vieläkin sitä ihastelen ja kuvista katsastelen... Oli ilo olla näkemässä tuo kauneus ihan paikanpäällä, ja tavata myös sinut :)
Leppoisaa lauantai-iltaa toivottelen :)

PrinsessaTrio kirjoitti...

Ihanat värit! Tuo pinkki sopii niin hyvin ruskean kanssa : ) Itse yritän täällä palata "arkeen" kahden yövuoron jälkeen....

Nia kirjoitti...

Kaunis, raikas vaaleanpunainen unelma...Se kattauksestasi tuli mieleen:)

memmu kirjoitti...

Onpa todella ihana ja keväinen kattaus!!! Herkullinen suorastaan :)!