sunnuntai 8. maaliskuuta 2009

Mieheni sisustaa

Kotimme sisustusratkaisuihin mieheni ei puuttunut juuri lainkaan. Korkeintaan kysyin hänen mielipidettään muutamassa asiassa. Mieheni tuntee tyylini ja luottaa sisustusasioissa makuuni.

Sen sijaan ulkorakennukseen rakennetun "perhohuoneen" hän on saanut sisustaa aivan oman mielensä mukaisesti. Päätin, että puutun siihen vain, jos neuvoani kysytään.

Tyyli huoneessa on hiukan ... hmmm... sekalainen, koska tavaroita ja kalusteita on haalittu sieltä täältä, mutta kivojakin juttuja löytyy. Esimerkiksi perhotapetti on hauska yksityiskohta päätyseinällä ja soveltuu tietysti hyvin huoneen henkeen. Tämän tapetin löysin tapettikirjoja selatessa ja näytin miehelleni, joka innostui heti.

Mieheni myös etsi kalusteita huuto.netistä ja löysikin mielestäni aika kivan valkoisen perhonsidontapöydän. Siinä on avattava pöytätaso ja perhonsidontatarvikkeet saa säilöön lukuisiin laatikoihin. Myös tammikuvioisen lankkulaminaatin mieheni hankki aivan itse. Olin positiivisesti yllättynyt, että hän oli päätynyt noin hyvännäköiseen lattiaan.

Tuon maailmankartan kompasseineen toin (tarroja inhoavalle) miehelleni tupaantuliaislahjaksi Sateenkaarentaa-liikkeestä ja hiukan pelkäsin reaktioita. Mutta hän olikin lahjasta kovin otettu, liittyyhän tarra-aiheet myös mieheni ammattiin. Tarra toi myös persoonallista ilmettä tylsän painonnostopenkin taustalle.

Kaiken kaikkiaan tämä on ollut mielenkiintoinen projekti seurata hymyillen sivusta!

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Holaaa:
Te invito que visites mis blogs de fotos de mi pueblo, de España, de Italia y Francia:

http://blog.iespana.es/jfmmzorita2

SALUDOS DESDE ESPAÑA

Nia kirjoitti...

Maailmankartta näyttää kivalta:)

sateenkaarentaa Ilona kirjoitti...

hih hi hii, se on siis valmis. kiitos teille, meidän resupetteristä huolehtimisesta. Viikonloppuna nähdään, mutta onnittelut miehellesi, upeaa katseltavaa.
Ilona

Minttu kirjoitti...

Hei,
Ihan hienosti on miehesi osannut sisustaa huoneen ja perho tapetti on erityisesti hauska idea... :)
Mukavaa viikon jatkoa!

memmu kirjoitti...

Aika hauska tuo perhotapetti... hieno löytö! Ja kartasta tykkään kovasti myös!