torstai 12. maaliskuuta 2009

Taas vuosi lisää...

... Niin ne vuodet vierii vauhdilla ja taas tuli yksi lisää mittariin. Oikeastaan ajan kulumisen huomaa parhaiten lapsesta. Tuntuu hurjalta, että meidän pieni vauva aloittaa ensi syksynä jo koulun.

Itse ajattelin nuorena teinityttönä, että kuinkahan kalkkis sitä oikein on keski-iän kynnyksellä, mutta yllätyksekseni olen saanut huomata, että eihän se ajatusmaailma juurikaan muutu. Ehkä nyt mieli on tyynempi ja elo tasaisempaa, mutta sehän on vain muutos positiivisempaan.

Mieheltäni sain lahjaksi kylpyläloman, jonne suuntaamme viikon päästä. Miniloma tuli kyllä juuri sopivaan aikaan, koska kesälomaan on vielä matkaa ja raskas raksaprojekti takana. Ihana päästä rentoutumaan... Mukavaa viikonloppua!

Ps. Tuo peilin teksti "Mirror mirror on the wall... Mom is the prettiest after all" on mielestäni niin itseironisen hauska, että löysi meillä paikkansa vaatehuoneen liukuoven peilistä. Ja tarraahan löytyy Sateenkaarentaa-putiikista.

8 kommenttia:

memmu kirjoitti...

Ihanaa syntymäpäivää Taina :)!!! Tutun näköisiä sydämiä löytyy kuvista... mukava nähdä että ovat löytäneet paikat kodistasi!

Minttu kirjoitti...

Hei Taina,
Ruusuiset syntymäpäivä onnittelut päivänsankarille! *Halaus* Kaloja ollaan molemmat... :) Ihanan lahjan olet mieheltäsi saanut ja varmasti on mukava päästä välillä rentoutumaan... Oikein ihanaa synttäripäivän jatkoa sinulle toivotteleepi Minttu <3

PrinsessaTrio kirjoitti...

Myöhästyneet onnittelut!! Ihana kuvakollaasi, harjoittelu tekee mestarin : )

Hanna kirjoitti...

Onnea, onnea, paljon, paljon onnea!!! Voi miten ihanan lahjan olet saanut! Rentouttavaa ja leppoisaa kylpylälomaa :)
Tuo on muuten ihan totta, että lapsista ajan kulun huomaa parhaiten. Meillä vietetään pian molempien lasten synttäreitä, tuntuu, että vastahan olin heitä synnäriltä "hakemassa"...
Tuota tarratekstiä ajattelin minäkin meille peiliin viritellä, jahka saan sen hommattua :) Teksti on tosi hauska!

Anonyymi kirjoitti...

Komeita kuvia !!!

t. Kumpurinteen mumma ja pappa

sateenkaarentaa Ilona kirjoitti...

onnea ihan valtavasti ystäväiseni! onko kuitenkin niin, että emme vanhene ollenkaan ne lapset vain. Huomenna nähdään ja nuorrutaan.
Ilona

Taina kirjoitti...

Kiitos kaikille onnitteluista! Pääasiahan se on ettei mieleltään vanhene!

Nia kirjoitti...

Paljon onnea synttäreidesi johdosta!:)