lauantai 17. tammikuuta 2009

Sitten saunaan...

Lauantain kunniaksi esittelen meidän saunan. Malli on Harvian aivan uusi Futura, joka on rimoista tehty ja materiaaliltaan lämpökäsiteltyä haapaa. Tuoksu on tässä vaiheessa tuoreessa saunassa ihan parasta. Kivi-kiuas antaa myös mahtavan kosteat löylyt.
Yläkuva on hiukan tärähtänyt, kun piti yrittää ottaa kuva ilman salamaa... kuituvalot eivät salaman kanssa tulisi kuvaan lainkaan.

Pesuhuone valmistui lopullisesti vasta eilen, kun saimme vihdoin toisenkin suihkun seinälle. Laatat ovat erikoiskovia kuivapuristelaattoja ja reikiä ei niin vain tehdäkään. Täytyy olla timanttiporanterät ja poratessa suihkutella vettä reikään tasasin väliajoin.

Myös liukuovet saimme eilen vasta paikoilleen, kun toimitus vähän viivästyi Inarialta. Nyt kuitenkin alkaa kaikki olla valmista.
Taidankin lähteä koiran kanssa ulos pakkaseen lenkkeilemään ja sen jälkeen aamusaunaan. Mukavaa lauantaita!9 kommenttia:

PrinsessaTrio kirjoitti...

Huomenta vaan! Ihanan näköinen sauna ja pesuhuone! Mä tykkään noista kiukaista tosi paljon, ne on niin tyylikkäitä! Meillä se ei vielä toimi kun on pieniä lapsia... Mukavaa viikonloppua!

Nia kirjoitti...

On teillä tyylikäs sauna, mutta tosin niin on koko kotikin:)!

Tiia kirjoitti...

Tuolla kyllä kelpaa ottaa löylyn jos toisenkin. Upea!

Hanna kirjoitti...

Kertakaikkisen upea sauna ja pesuhuone! Jälleen niin tyylikästä ja kaunista!
Mukavat viikonlopun toivotukset ja leppoisat löylytykset uudessa saunassa :)

Tuula kirjoitti...

Kyllä vain kelpaa saunotella aamulla ja illalla ja koska vain. Upealta näyttää! Kiva idea tuo köysi kattolistan paikalla. Hyvää viikonloppua!
t. Tuula

Heidi kirjoitti...

Heippa Taina,

minä olen kyllä ensivisiitillä täällä sinun blogissasi. Ihanaa löytää aina jotain uutta.

Tulen pian uudelleen.

Heidi
<3

sateenkaarentaa Ilona kirjoitti...

niin noh, en tainnut teidän saunasta malttaa pois lähteä, aivan ihana tuoksu ja fiilis. Kaunista Taina, pettämätön silmä, ylistys sille!
Ilona

Minttu kirjoitti...

Heippa!
Teillä on mielettömän hieno sauna ja pesuhuone... Kyllä kelpaa saunoa ja kylpeä pitempäänkin... Ihanaista alkavaa viikkoa!
-Minttu-

Tytti kirjoitti...

Kiitos käynnistä se lämmittää aina mieltä kun joku käy "kylässä".
Hyvännäköinen sauna kyllä kelpaa
löylytellä.
Joo yrittäjä on ,ainakin välillä tuntuu, niin b-luokan kansalainen,ei saa sairastella jos niin käy ei olekaan ketään joka maksaa päivärahaa.
mukavaa keskiviikkoa.