keskiviikko 7. tammikuuta 2009

Esittelyssä makkari

Makuuhuoneeseemme johtaa lasiovet, joiden lasi on satiinilasia. Kuten jo aiemmin esittelin päädyin päätyseinän tapetissa mustaan. Se on osoittautunut hyväksi valinnaksi ja on eri valaistuksessa aina vähän eri värinen.

Kalusteissa on valkoista sängyn päädyssä ja päätypenkissä. Yöpöydät ovat Pentikin tumman ruskeat rottinkirahit. Seinällä on vanha hylly ja vanhat ikkunat, jotka ystäväni Ilona on reissultaan löytänyt.

Tekstiileissä on pellavan sävyä, mustaa ja ruskeaa. Tämä verhokangas ei ole samaa sarjaa tapetin kanssa vaan löysin sen ihan sattumalta omista kangasvalikoimistani. Purjerenkaiden avulla verho laskeutuu tosi kauniisti ja kesällä myös näillä saa huoneen pimeäksi.
Mukavia pakkaspäiviä kaikille!

6 kommenttia:

Hanna kirjoitti...

Vau, lumoutuneena katselin kauniita kuvia makkaristanne, niisä on kuin jotain taianomaista... Henkeäsalpaavaa, kaunista...

SISUSTUS JA SEPUSTUS kirjoitti...

Oi! Tuo tapetti on kaunis! Olin myös kahden vaiheilla makkaria tapetoidessamme pari kuukautta sitten täällä kotona, että tumma vai vaalea???? ja päädyin sitten vaaleaan, mutta nyt olen himoinnut sitten sitä tummaa:( voi tätä mieltä kun se muuttuu niin nopeasti... t.soile

PrinsessaTrio kirjoitti...

Tosi hieno tapetti! Meillä on menossa myös makkari kohta remonttiin kun tytöt haluaa omat huoneet. Silloin pääsen vaihtamaan tapettia ; ) johan tuota vanhaa on reilu vuosi katseltu! Malttamattomana odotan muiden huoneiden esittelyä! Osaat hyvin yhdistellä uutta ja vanhaa, kunpa minäkin oppisin....

Nia kirjoitti...

Hienosti toimii tuo musta makkarissa ja on persoonallinen muutenkin:)

sateenkaarentaa Ilona kirjoitti...

samaa mieltä taianomaista, tunnelmallista ja lämmintä vaikka onkin musta tapetti. Rohkea ja erilainen valinta. Pakkasten paukkuessa taitaa paukkua teidän autokatoskin vähän nopeampaa, hih.
Ilona

Minna kirjoitti...

Heh, makuuhuoneestahan löytyi tutun näköinen valaisin. Juuri samanlainen on meidän mökin makuusopissa... Kunhan kevät tulee, niin viimeistellään sisustus yms. Täytyy laittaa kuvia sinulle.