perjantai 9. tammikuuta 2009

Erimielisyys tarrasta

Kodinhoitohuone on ainoa paikka kodissamme, jossa on kunnolla väriä. Päädyin turkoosiin, koska se mielestäni sopii tuollaiseen puhtaan "steriiliin" paikkaan, jossa käsitellään pyykkiä yms..

Oven yläpuolella olevasta tarrasta täytyy kertoa sen verran, että se oli alunperin menossa olohuoneeseen paraatipaikalle, mutta yllättäen mieheni olikin sitä vastaan. Olin hiukan hämmennyksissä, koska sisustusasioissa olen yleensä aina tehnyt asiat liikoja kyselemättä ja vastaväitteitä kuulematta.

No ajattelin, että jos asia on noin tärkeä miehelleni niin laitetaan tarra sitten kodinhoitohuoneeseen (johon sain luvan). Ja onhan se toki kaunis sielläkin... Nämä tarrat, jotka on liimattu päällekkäin hankin Sateenkaarentaa-liikkeestä. Alla on siis hopeinen teksti Family ja päällä tumman harmaalla teksti live well, laugh often, love much!

Khh:n kaapistot ovat vaakaviilun tapaista kestävää melamiinia ja välitilan laatoitus vaalean turkoosia mosaiikkia. Koriste-esineet vähän hakevat vielä paikkaansa.

Ja vielä kurkistus pikkuvessaan kodinhoitohuoneen yhteydessä. Wc:ssä jatkuu samat materiaalit kuin kodinhoitohuoneessa ja ovi on korvattu täällä purjerengasverholla, joka on Marimekon turkoosia Lumimarjaa.
Mukavaa talvista viikonloppua!


12 kommenttia:

PrinsessaTrio kirjoitti...

Edelleen kaunista! Pidän itsekin tuosta Lumimarja kankaasta ja haaveena olisi vihreästä saada kesäksi verhot olohuoneeseen... Kenen firman tuo tarra on?

Taina kirjoitti...

Tarra on siis sisustusputiikista www.sateenkaarentaa.fi ja Ilona on tarrat itse teettänyt. Niitä voi varmastikin tilata nettiputiikin kautta.

Minttu kirjoitti...

Hei Taina!
Teillä on tosi kaunis makuuhuone ja kodari... Turkoosi on tosi ihana väri ja sopii teidän kodariin erittäin hyvin... Mie taidan omistaa samanlaisen valkoisen pienen penkin... Ihanaa viikonloppua!
Terveisin Minttu

sateenkaarentaa Ilona kirjoitti...

Tarra sopii ihanasti tuonne kodinhoitohuoneeseenkin, päsee teidän seinällä oikeuksiinsa. Ihanan raikas tila täytyy sanoa, että tuo kangas kruunasi tilan sävyt yhteen. Nyt muuten vasta tajusin siis lumimarjaa pihaankin, ehdottomasti hyvä valinta.
Rentouttavaa viikonloppua
Ilona

Nia kirjoitti...

Kiva idea tuo purjekangasverho:)

Hanna kirjoitti...

Hauska idea laittaa kaksi tarraa päällekkäin, tosi hyvältä näyttää (pitäisiköhän varastaa idea...)! Kuten myös tuo vessan ja khh:n välinen verho oven tilalla on aivan loistoidea!! Niin kauniilta ja tyylikkäältä näyttää!

Tuula kirjoitti...

Kyllä näyttää kauniilta joka puolella teidän kodissa! Uudessa talossa onkin varmasti se hyvä puoli että sisustuksesta tulee yhtenäinen, kun koko talo on työnalla samalla kertaa. Ja kun asialla on ihminen joka osaa hommansa! Itse vanhaa taloa huone kerrallaan remontoineena kateellisena katselen..
Olohuoneen seinien väri on mielestäni tosi kaunis, onko maalattu vai tapetoitu? Onko keittiön seinissä sama väri?
t. Tuula

Taina kirjoitti...

Kiitos taas kaikille kannustavista kommenteista! Ja Tuulalle: Olohuoneessa ja keittiössä on seinät maalattu Tikkurilan Harmony-maalilla sävy K484. Sama sävy on myös kolmessa makkarissa muilla kuin efektiseinillä.

Tuula kirjoitti...

Kiitos tiedosta, taidankin lähteä heti maalikauppaan ja maalata olohuoneen seinät uusiksi. Tikkurilan Harmony onkin suosikkimaalini, se on täysin himmeä ja jotenkin helppo maalata.
t. Tuula

Kodin Onni kirjoitti...

Kaunista, todella kaunista. Kotinne on aivan ihana. :) Turkoosi sopii tilaan mielestäni täydellisesti. Pidän noista seinäteksteistä paljon, itsekin töhersin olohuoneen seinään tekstiä maalaten, olettaen ettei tarrat pysy kovinkaan hyvin kiinni lasikuiteutapetissa? :) Ihana blogi. <3

Anna kirjoitti...

Kaunista, kaunista!
Ihanko totta olohuoneen ja keittiön maalisävy on Tikkurilan k484? Siis nimenomaan k? Itse ostin eilen sattumalta samaa maalia makuuhuoneemme tehosteseinään, mutta kotona värilastusta sävyä tutkittuani alkoi sen tummuus hirvittää..syötin koodin googleen ja site päädyin sivuillesi :) -voitko tarkistaa, todellako teillä on sama sävy kuin purkissani? Näyttää ihanan vaalealta ja valoisalta teidän seinissänne, jos sävy on sama..toki tiedän että tilan koko, valaistus, ympäristö jne vaikuttavat värin kokemiseen, mutta kiinnostaa onko sävy todella k484. Tuhannet kiitokset! :)

Taina kirjoitti...

Hei Anna.

Kyllä todellakin maali on K484. Tosin täytyy todeta, että meillä valoa on olkkarissa todella paljon, kun molemmin puolin on isot ikkunat.

Maali kuitenkin näyttää pienenä palana aina vähän tummemmalta kuin isona pintana seinässä

Taina