maanantai 12. tammikuuta 2009

Kevättä kotiin


Lauantaina ystävämme piipahtivat kylässä uudessa kodissamme ja he toivat kevään tullessaan. Tuo ihana vaaleanpunainen atsalea näyttää niin herkän raikkaalta värikylläisen joulun jälkeen.
Ystävämme muistivat kaikkia tuparilahjoillaan, perheen koira sai puruluunsa ja jopa pihan pikkulinnut pussillisen siemeniä. Minusta tuo oli aika ihan ajatus.
Sunnuntaina sitten atsalean innoittamana siivosin joulun pois... Punaiset tyynyt ja peitteet saivat lähteä, samoin kuin kaikki tontut ja valotkin. Ulkokuuseen jätin vielä valot tuikkimaan ja piristämään pimeitä iltoja.
Kynttilöitä polttelen ympäri vuoden, joten niitä en joulukoristeiksi edes laskekaan. Iloista viikkoa kaikille!

4 kommenttia:

PrinsessaTrio kirjoitti...

Onpa söpö kukka ja kauniin mallinen tuo rungollinen versio. Itse siivosin eilen keittiöstä joulun pois ja vaihdoin verhot. Hassua että joulu se taas meni menojaan. Hauskaa viikkoa!

sateenkaarentaa Ilona kirjoitti...

Kaunis ja erikoinen tuo rungollinen, ei ole sattunut silmiini. Vaaleanpunainen siis tarttuu vaikka yritänkin viimeiseen asti olla ilman sitä kotosalla.
Mukavaa viikkoa toivottelee
Ilona

Nia kirjoitti...

Kauniin valoisailme ja atsalea kerrassaan piristää ihanan vaaleanpunaisuudellaan:)

Hanna kirjoitti...

Onpas kaunis kukka, en ole atsaleaa rungollisena aikaisemmin tavannutkaan! Ja kaunis kuva muutenkin!!
Juu, meiltäkin on kaikki jouluiset "punastukset" raikkailtu pois, ulkovalot saa täälläkin vielä tuikkia pimeän ajan, ja kynttilät palavat meilläkin ympäri vuoden :)
Mukavaa viikkoa toivotellen :)