keskiviikko 21. tammikuuta 2009

Onnin huone

Harjoittelen tekemään kuvistani kollaaseja (kiitos Ilona vinkistä), että saisin tänne blogiini vähän vaihtelua ja uudistunutta ilmettä.

Yläkuvan kollaasissa on meidän 6v Onnin huone. Onnin huoneen väritys on yhdistelmä sinistä, pellavaa ja valkoista. Koska Onnilla on "avaruusikä", hankin hänelle Marickenin avaruustarrat, joita saa siirrellä mielensä mukaan aina uudelleen ja uudelleen.

Onni viettää lauantaina lasten tupaantuliaisia, jonne hän on kutsunut joukon eskarikavereita. Tiedossa siis menoa ja meininkiä!

6 kommenttia:

Hanna kirjoitti...

Niin herttaisen kaunis huone pojalla! Siellä on varmasti kiva puuhastella :)

Sateenkaarentaa Riikka kirjoitti...

Ihanaa lasten juhlaa teille ja kiitos kun meidän Neilikka saa tulla niihin mukaan ja jäädä yökyläänkin.
Ilona

Taina kirjoitti...

Kiitos Hanna ja Ilonalle: Mukavaa saada Neilikka meille kyläilemään.

Nimetön kirjoitti...

Kiva kuvakollaasi, voitko mullekin vinkata, miten niita tehdaan? Mulla ei ole koskaan aikaa paneutua kunnolla blogini hienosaatoon... Olen todella innolla seurannut talonne esittelya, aivan ihania yksityiskohtia! Tulkaa nyt joskus viimeinkin tanne vierailulle, niin saat antaa mullekin sisustusneuvoja - vahan niin kuin yhdistetty tyo- ja lomamatka teille molemmille, hahah!

-TIINA- kirjoitti...

Mä kanssa treenaan kollaasien tekoa! Oikein nauratti kun luin tekstisi, itse hionut myös kuvia illat pitkät Picasassa ; ) Rauhallisen näköinen huone. Ihanat ne siivet!

Minttu kirjoitti...

Hei Taina!
Suloisen poikamainen huone Onnilla... Ihanaa viikonloppua ja lasten tupareita!
-Minttu-