sunnuntai 30. kesäkuuta 2013

Hulivilin Onnenhetket
Meillä on juhlittu villisti koko viikonloppu Onnin 11 v. synttäreitä. Perjantaina kuskattiin kaverit kahdella autolla tänne mökille kalastelemaan, saunomaan, vesipyssyilemään ja herkuttelemaan. Lampaitakin hoidettiin niin innolla, että taisi Karitan ja Kirpun pää olla pyörällä päivän päätteeksi, heh!

Nyt onkin täydellinen hetki paljastaa ystävieni Ilonan ja Hannen salaisuus. He ovat yhdessä tehneet kirjan Hulivilin onnenhetket, joka kertoo lasten juhlista upeiden kuvien kera. Sieltä löytyy taatusti ideat ja vinkit  pienten ihmisten hauskojen pippaloiden järjestämiseen. Kirjaan mahtuu myös vierailuja lastenhuoneissa, onpa siellä meidän Onninkin huone esittelyssä.

Kirja on kokoa A4 ja sivuja on 150, hinta on 26,90 € + toimitus. Tekstistä vastaa Ilona Pietiläinen ja kuvista Hanne Manelius. Kirja ilmestyy elokuussa, mutta voit varata ennakkoon oman kappaleesi esimerkiksi minulta  laittamalla minulle sähköpostia tai vaihtoehtoisesti kirjailijalta itseltään.

Ps. Kotisivuillani alkaa ensi viikolla hurja myllerrys, siksi kirja ei näy toistaiseksi verkkokaupassa, mutta tulee sinne kyllä aikanaan. Tuosta kotisivujen uudistuksesta ja kaikesta siihen liittyvästä kivasta kerron, kunhan aika on kypsä.

2 kommenttia:

Irmastiina kirjoitti...

Toivottavasti Karita ja Kirppu toipuvat hulinasta...:))

Taina kirjoitti...

Kiitos, hyvin ovat toipuneet. Ja ovat niin seurallisia neitoja, että taisivat nauttia pikkupoikien huomiosta.