lauantai 6. heinäkuuta 2013

Kesäajassa

Meidän ruohonleikkurit

Minä olen kyllä henkeen ja vereen KESÄihminen! En lomaile tällä hetkellä, mutta silti tunnen oloni jotenkin vapaaksi ja kepeäksi. Olen siirtänyt kelloni kesäaikaan, mikä tarkoittaa töistä huolimatta kiireettömiä kesäaamuja mökkielämästä nautiskellen.

Teen töitä myös vähän säiden mukaan... Jos paistaa, lähdetään retkelle laiturilautalla ja sadekuuron yllättäessä voi hommia paiskoa myös vaikka sunnuntaisin. Tämä osittain mökillä työskentely on kyllä ihan loistojuttu ja ehdottomasti näitä yrittäjyyden parhaita puolia.

Pari päivää sitten minulla oli mieleen painuva matka asiakkaan luokse, sinne nimittäin pääsi vain soutuveneellä. Saaressa oli ihana pikkuruinen 1950-luvulla rakennettu hirsimökki, johon kaivataan uudistuksia. Tuon suunnitelman teen vielä ennen kuin heittäydyn pieneksi hetkeksi täysin lomatunnelmiin.

Nyt juoksen rapsuttelemaan noita karvaisia ruohonleikkureitani, hih!

4 kommenttia:

Irmastiina kirjoitti...

Ihanat "ruohonleikkurit"...:)

Marianne N kirjoitti...

Sinulla on täällä ihania tunnelmia. Olipa tuuri, että löysin tänne. Ja käyhän kurkkimassa blogissani, jos ehdit :)

maarit kirjoitti...

No onpas siellä mainiot ruohonleikkurit , kertakaikkiaan ;D
Eikö ne karkaile vihreämmille kukkapenkeille .)
Meillä oli myös kaksi lammasta . Raisa ja Hämy , kun lapset olivat vielä pikkuisia . Ne kyllä söivät kaikkea muutakin kuin vain nurmikkoa haha . Kukat oli herkkua

Taina kirjoitti...

Hei Maarit,

Lampaat ovat toistaiseksi pysyneet omassa aitauksessaan. Välillä me aina talutellaan pihapiirissä niitä ja silloin maistuisi salaatit, omenapuut ja herneet ;)