sunnuntai 23. kesäkuuta 2013

Bää bää siellä...

Karita ja Kirppu

Söpöläinen

Seurallinen Kirppu ja Onni


BÄÄÄÄÄ!


Poikien juhannusjuttuja

...Bää bää täällä. Meille ovat siis muuttaneet kesälampaat Karita ja Kirppu. Heidän tehtävänä on maisemoida mökkitontin yläpihaa ja ahkeria he ovatkin hommassaan. Hyvin seurallisia ovat nämä vuoden ikäiset lammasneidit ja tervehdys kajahtaa aitauksesta heti, kun mökistä ulos astuu. Koko meidän perhe on aivan ihastunut näihin suloisiin kesäkavereihin.

Mukava juhannus juhlittiin kummitytön perheen kanssa perinteisesti juhannusolympialaisia vietellen. Lajeina tällä kertaa oli Kroketti, Petanque, Terassivisa ja Piha-Alias. Voiton vei niukasti Hiltusen perhe vahvistettuna fiksulla kummitytöllämme. Myös kokkoa polteltiin, saunottiin, uitiin ja grillattiin. Ja välillä tietty seurusteltiin lammasneitojen kanssa.

Lämmintä sunnuntain jatkoa kaikille!


3 kommenttia:

Irmastiina kirjoitti...

Ihanat lammasneidit...:)
Minulle tarjottiin yksi kevät lammasta ja olin jo innoissani, mutta sitten selvisi, että eivät huolisi sitä syksyllä takaisin ja enhän minä voinut ottaa...mihin olisin sen talveksi laittanut....en ainakaan lautaselle...:)

Taina kirjoitti...

Juu, mekin ostettiin lampaat omaksi, mutta saatiin kuitenkin lupa palauttaa neidit syksyllä takaisin tuttuun lampolaan. Lautaselle emme mekään ystäviä tietenkään huoli :)

Ilona kirjoitti...

En malta odottaa, että näen teidän lampaat.
Ihanaa viikonloppua sinne,
Ilona