torstai 30. toukokuuta 2013

Suvivirren aika

Kotipihan kirsikkapuu kukkii

Koti seuraavan kahden viikon ajan

On taas Suvivirren aika! Mekin sitä veisattiin eilen illalla lapsen kevätjuhlassa. Meidän lapsukaisella olikin kunnia toimia koko juhlan juontajana saman luokan tytön kanssa. Ja hienostihan he homman hoitivat jännityksestä huolimatta.

Täällä on kesä kauneimillaan ja kelit suosivat, mutta meidän perhe, kera sukulaisten, karkaa silti pariksi viikoksi Toscanan maisemiin Italiaan. Olen jo aiemminkin toitottanut rakkauttani tuota saapasmaata kohtaan ja nimen omaan Toscana maisemineen on vienyt sydämeni.

Tällä porukalla reissu on jo kolmas. Matkustamme aina hiukan eri puolelle Toscanaa ja vuokraamme maaseudulta huvilan, josta reissaamme sitten lähialueille ostoksille, katselemaan nähtävyyksiä ja ravintoloihin. Kokkaamme paljon myös yhdessä huvilalla, koska herkullisia raaka-aineita on runsaasti tarjolla.

Niinpä siis yritykseni on "suljettu" ajalla 1.6-16.6. Käyn katsastamassa sähköpostit varmasti pari kertaa reissun aikana ja kännykkäkin kulkee matkassa, joten tarpeen vaatiessa saa soitellakin.

Nauttikaahan auringosta täälläkin, toivotaan, että sitä riittää pitkälle kesään!

Taina

PS. Kotisivujeni puolella saattaa esiintyä pieniä "huoltokatkoja", koska yritykseni ilmeeseen on luvassa positiivisia muutoksia... Niistä sitten lisää tuonnempana.

Ei kommentteja: