torstai 23. toukokuuta 2013

Olohuoneen, ruokailutilan ja eteisen muutos

Olohuone ja ruokailutila ennen

Olohuone ja ruokailutila nyt

Uudistettu eteinen

Yksi mukava projekti on taas saatu onnellisesti päätökseen. Hyppäsin tähän kuvioon mukaan, kun remonttia oli jo hiukan aloiteltu, mutta päätöksiä ei vielä oltu ehditty tekemään pintojen, kalusteiden ja valaistuksen suhteen.

Suunnitelman lähtökohtana oli isot enkelit, jotka ovat perheelle rakkaat, samoin musta komea flyygelin näköinen piano, joka on ahkerassa käytössä päivittäin. Pianosta syntyikin ajatus, että kodissa voisi olla muutakin mustaa... Vanha pöytä maalattiin mustalla kalustemaalilla, eteisessä käytettiin upeaa struktuuripaneelia mustana ja myös uudet tv-taso ja laatikosto toistavat tuota tehokasta sisustusväriä.

Sen sijaan seinien sävyjä raikastettiin entisestä ja uusien nojatuolien sekä ruokatuolien sävyt ovat pehmeän maanläheiset, jolloin kokonaisuus ei ole liian kova. Niin ja ne enkelit! Ne ovat päässeet seinälle paraatipaikalle valaistulle lasihyllylle.

Ja ettei unohtuisi perheen emännän toivomus bling blingistä, löytyy sitä valaisimista ja koristetyynyjen reunoista, hihii!

2 kommenttia:

Carita kirjoitti...

upeet muutokset kertakaikkiaan.

Ilona kirjoitti...

Tosi kiva muutos, ihanasti sopii blingbling ja tummat voimakkaat sävyt :)
Ilona