lauantai 11. toukokuuta 2013

Picasalla leikittelyäTäällä mökillä tuli raju sadekuuro, joten pihahommien sijaan jäin leikkimään sisälle Picasa-kuvankäsittelyohjelmalla. Tein kuvakollaaseja eri tavoin suunnittelemistani kohteista ja yläkuvissa onkin yksi juuri valmistuneista.

Tässä kohteessa uudistettiin olohuone ja keittiö. Olohuoneessa pinnat jäivät toistaiseksi entiselleen, mutta kalustus ja tekstiilit uusittiin. Keittiössä säilytettiin puolestaan vanhat rungot ja tasot osittain, mutta ovet, vetimet, kalustevälitila ja valaistus on uutta.

Perhessä on pian lakkiaiset ja nyt on koti kunnossa tärkeisiin juhliin. Mutta huomenna juhlitaan Äitejä... Onnittelut siis omalle äidilleni, anopilleni ja kaikille teille muille äideille ympäri Suomen!

2 kommenttia:

mehtäemäntä kirjoitti...

aivan valtava ero..hei kuules. onko se miun yhteystieto tullut jo perille??kun en mitään vastausta saanu sähköpostiini, että olisit viestin vastaanottanu :/

Taina kirjoitti...

En ole viestiäsi saanut! Laitahan uudestaan sähköpostia taina @sisustustaina.fi Juuri eilen mietinkin, milloinkahan otat yhteyttä .