maanantai 16. helmikuuta 2009

Kattaus

Nyt on koulutus käyty läpi ja se oli kyllä todella antoisa. Jos vain opin käyttämään hyvin haastavaa 3D-ohjelmaa, tulee se muuttamaan työskentelyäni paljon positiiviseen suuntaan.

Yläkuvassa on vielä muutama muisto viikon takaisista tupareistamme ja espanjalaisesta tapaspöydästä...

Sateenkaarentaa liike viettää synttäreitä helmikuun lopulla ja olen lupautunut tekemään sinne kattauksen. Ajattelinkin, että olisi mukavaa, jos blogini lukijat osallistuisivat kattauksen tekoon omilla ideoillaan. Eli, jos sinulla on takataskussasi hyviä vanhoja tai uusia ideoita, otan kyllä kiitollisena vastaan.

Sen verran olen itse miettinyt, että kattaus voisi olla suunniteltu kevään juhliin ja värit olisivat heleän raikkaat. Olisi kiva, jos tuotteita pöytään löytyisi juuri Sateenkaarentaa liikkeestä http://www.sateenkaarentaa.fi/

Kattaus tehdään 27.2 perjantaina ja lupaan ottaa siitä teille paljon valokuvia.

7 kommenttia:

PrinsessaTrio kirjoitti...

Käväisin tuossa tulevan synttärisankarin sivuilla ja mieleeni tuli idea hakkeen/puusilpun käytöstä kattauksessa, vaikka sellainen vana/puro keskelle pöytää kulkemaan...siihen paljon kynttilöitä, lyhtyjä yms.

Ihanan näköinen tuo teidänkin pöytä, NAM!

Hanna kirjoitti...

Onpas herkullisen näköinen pöytä antimineen, varmasti maistui hyvältä!
Olisipas mukava päästä Sateenkaarentaa pistäytymään synttäreille ja kaunista kattaustasi katsastamaan ihan livenä! On vain nyt kyytimiehestä enää kiinni...
Mukavaa alkanutta viikkoa sinulle :)

Nia kirjoitti...

Teillä on tosi herkulliset tarjoilut olleet tupareissa, nam! Kiva kun raportoit myöskin tuosta koulutuksesta, siitä oli kiva lukea:)

sateenkaarentaa Ilona kirjoitti...

odotan innolla kattausta ja päivää kaikkien uusien tuulien parissa. Uusi pöytä ennättää juuri sopivasti perille. Ihanan runsaat ja raikkaat kuvat.
Ilona

Tuula kirjoitti...

Ai miten herkullisia kuvia teidän tupareista. Mielestäni synttärikattaukseen sopisi kevään ja uuden kasvun kunniaksi oksia joissa pieniä lehden alkuja tai pajunkissoja. Tulevan pääsiäisen ja ihanan, valoisan vuodenajan innoittamana keltaistakin voisi kattauksesta löytyä. Varmaan osaat loihtia upean keväisen kattauksen, jään innolla odottamaan sitä. Hyvää työviikkoa!

Minttu kirjoitti...

Hei Taina!
Vesi herahti kielelle, sillä niin herkullisen näköiset tarjoilut... :)) Mukavaa viikon jatkoa!
-Minttu-

Taina kirjoitti...

Kaunis kiitos kaikille kommenteista täällä ja Sateenkaarentaa-blogissa. Eiköhän kattaukseen tule tosiaan luonnonmateriaaleja ja kevättä ja ripaus pääsiäistä.