perjantai 20. helmikuuta 2009

Limeä kevääseen

Raksaväsymys on painanut pitkin talvea ja omaan kotiin ei ole jaksanut keväisiä uudistuksia vielä tehdä (asiakkaille kylläkin). En tiedä, olisiko tämän viikkoinen toimittajaystäväni vierailu kauniin limesävytteisen kukkakimpun kera saanut taas sisustusintoni päälle...

Limenvihreä on kestosuosikkini ja sitä kaipaisin nyt pienen ripauksen piristämään harmaa/ruskea/valkoista olohuonettamme. Riittää, jos sitä löytyy vaikkapa vaan tyynyistä, kynttilöistä jne.

Tuota sävyähän meillä jo löytyykin entuudestaan eteisen penkin selkänojatyynyistä, eteisen valaisimesta ja reilummin minun työhuoneestani.

Yritin muuten ensimmäistä kertaa Picasan ohjelmalla pehmeäpiirtoa lisätä kuviin ja mielestäni meni liiankin usvaiseksi, mutta toivottavasti saatte selvää. Mukavaa lomaa kaikille hiihtolomalaisille, minä pakerran ensi viikonkin töiden parissa!

6 kommenttia:

Hanna kirjoitti...

Aivan ihanaa, limenvihreä on minunkin suosikkivärejäni! Ihan katselin isompana tuota kollaasiasi ja ihastelin tyynyjä, kimppua ja kaikkea mitä siitä löytyi. Ihana on myös tuo penkki tyynyjen alla!!!
Ihan tekisi mieli ommella itselle keittiöön vihertävät verhot kevääksi ja kesäksi...
Mukavaa viikonloppua Sinulle :)

-TIINA- kirjoitti...

Mä rakastan myös limenvihreää. Meillä sitä löytyy keittiöstä ja olohuoneesta... Eikös ole ihana leikkiä Picasalla, olen itse ihan koukussa : )

Nimetön kirjoitti...

Voi miten upea kimppu!

Tiedätkö, kiitos tästä kuvasta, koska juuri mietin, että minkähän värisen kimpun viesin ystävälleni, jolla on tänään valmistujaisjuhlat.

Limevalkoinen taitaa kukkakaupasta matkaani lähteä:)

Minttu kirjoitti...

Heippa,
Kaunista katsottavaa kollaasissa ja limenvihreä on ihana väri... :) Ihanaa ja aurinkoista viikonloppua! :))

Sateenkaarentaa Riikka kirjoitti...

Raikas tuulahdus. Tyynyt on todella kauniit eteisessä. Tuota pehmeää piirtoa en ole kokeillutkaan, täytyy treenata. Ihanaa, maanantaina aloitetaan tohinalla ja odotan jo niin suunnitelmiasi kattauksesta.
Ilona

Mao Mao kirjoitti...

Kaunis kimppu!

Muistan lukeneeni joskus sisustuslehteä, joka kehoitti harkitsemaan sisustuksen värejä tarkkaan. Lainaus meni jotenkin näin: "harkitse kahteen kertaan, haluatko juuri sen limenvihreän sohvan - saattaa olla että vuodessa parissa trendiväri aiheuttaa ihastuksen sijasta inhon puistatuksia". Olin hölmistynyt, värihän on mitä ihanin ja raikkain kevään sävy. Kuka siihen nyt kyllästyisi?