tiistai 23. joulukuuta 2008

Vihdoinkin kotona

Lauantaina kannoimme vihdoin tavarat uuteen kotiin. Koko urakka on nyt siis takana, sitä ei kyllä voi uskoa todeksi vielä. Nettikin saatiin toimimaan tänään... Olen niiiin onnellinen!

Puut räiskyvät takassa ja leivoin koko päivän jouluherkkuja sukulaisille, jotka tulevat uuteen kotiimme joulukylään. Vaikka väsyttää niin jostain vain löytyy virtaa viime hetken valmisteluihin.

Olisi niin paljon asiaa ja kuvattavaa, mutta nukkumaan on mentävä, että jaksaa huomenna jännätä pukin tuloa... Ehkäpä vielä huomenna palailen, kun saan joulupöydän katetuksi! Rauhaisaa Joulunaikaa ystäväni!

5 kommenttia:

Hanna kirjoitti...

Voi miten kuulostaa ihanalta... SYDÄMESTÄNI TOIVON ONNEA TEILLE UUTEEN KOTIIN!! Tiedän tasan miten onkaan ihanaa viettää joulua uudessa omassa kodissa, nauttikaa täysin siemauksin!! Tunnelmallisen kaunista joulua Sinulle ja koko teidän poppoolle :)

Ira kirjoitti...

Onnea kauniiseen uuteen kotiin. Mun on pakko tulla joskus tulla teille vakoilemaan tuota ihanuutta... Jos jätätte valot päälle ja verhot pois ikkunoista, niin vaklaaminen helpottuu ;-).

Hyviä pyhiä!

Sateenkaarentaa Riikka kirjoitti...

Halaukset teille koko perhelle. Pelkäänkin, että ette saa nukuttua uudessa ihanassa kodissanne.
tunnemallisia vapaita
Ilona

Taina kirjoitti...

Kiitos ihanista kommenteista! Ja tervetuloa Ira käymään ihan luvan kanssa. Kunhan työhuone vielä tulee lopulliseen kuntoonsa, pyydän sinut kaffelle!

-TIINA- kirjoitti...

Onnea uuteen kotiin! Innolla odotan kuvia lisää ; ) Rauhallista Joulun jatkoa...