sunnuntai 14. joulukuuta 2008

Siivoilua ja tonttuilua

Perjantai-iltana saimme kuoria tulevasta kodista kaikki suojapahvit ja muovit pois. Oli aivan ihanaa nähdä vihdoinkin, miltä kokonaisuus näyttää ilman mustia likaisia pahveja lattialla.

Lauantaiaamuna saapui siivouspartio: tehokaksikko äitini ja anoppini. He heiluivat hurjana koko päivän ja saimme kuin saimmekin koko talon siivottua lattiasta kattoon. Oli se vaan hienoa tassutella sukkasillaan puhtailla lattioilla. Suuri kiitos siis siivousavusta, yksin en olisi selvinnyt.

Meidän Onni-poikamme viihtyi eilisen päivän hyvin raksalla, kun oli mukavaa seuraa, mutta aina ei ole näin ollut. Ymmärtäähän sen, kun poika on raahattu raksalle puolen vuoden ajan lähes päivittäin.

Olen yrittänyt keksiä mielekästä tekemistä Onnille, kun me puuhataan raksalla. Uusin keksintö oli ostaa tontun vaatteet pienelle miehelle. No siinähän hujahtikin muutama ilta rattoisasti talon nurkilla hiippailessa punainen lyhty kädessä viuhuen... Mukavaa sunnuntaita!

5 kommenttia:

Nimetön kirjoitti...

Tonttuilu kuulostaa mielenkiintoiselle ja hauskalle puuhalle:)

Varmasti on ihanaa kun vihdoin näkee miltä lopputulos kaiken kaikkiaan näyttää<3 Olet varmasti odottanut sitä hurjasti!

Sateenkaarentaa Riikka kirjoitti...

suloinen pikkuruinen tonttuhan siellä hiippailee. Ihana on tietää, että kohta pääsette rauhoittumaan.
Ilona

Hanna kirjoitti...

Teillähän on ihana pikku tonttu ollut hiippailemassa :) (tuon kuvanhan voisi laittaa joulukortiksi!!). Anoppi ja äiti, siinä tosiaan on sellainen tehokaksikko meilläkin... Paljon on heidän ansiostaan meidänkin huushollissa tapahtunut! Ei voi kun ihastella :)

Taina kirjoitti...

Voi kun haluaisin niin kovasti päivittää blogiani nyt uudesta kodistamme. Netti ei kuitenkaan vielä toimi... Tämänkin kommentin sain laitettua puhelimen välityksellä.

Nimetön kirjoitti...

Moi Taina ja onnea uuteen kotiin! Mustakin on nyt tullut bloggaaja, vasta aloittelin muutama paiva sitten ja lahinna lasten kuvia olen laitellut esille... Olen seurannut sun juttuja taalla satunnaisesti, olisi mahtavaa paasta vierailulle teidan uuteen kotiin... Meilla ei tosin ole valitettavasti mahdollisuutta tulla ihan lahiaikoina/ vuosina... Mahtavaa joulua koko perheelle!