maanantai 29. joulukuuta 2008

Esittelyssä ruokailutila ja keittiö

Tässä pala keittiötämme. Tyyli on aika simppeli, mutta massiivitamminen taso tuo kivasti lämpöä. Kaapit ovat ylhäällä ja alhaalla kiiltävän valkoiset. Keittiömme valmisti Puusepänliike Mikko Tourunen.

Saarekkeella kokkailemme, eli siinä on induktioliesi ja erillisuuni. Taso on mustaa kiveä ja kalusteväli pinnoitettua alumiinia kuten muuallakin keittiössä.

Tässä on saareke ruokatilasta kuvattuna. Led-valot valaisevat varsinkin pimeällä kauniisti noita "järviruokoja". Taso päällä on valkaistua massiivitammea.


Ruokailutilamme on osa olohuonetta, mutta myös lähellä keittiötä. Tämä kuva on otettu keittiön suuntaan.
Pöydän teräsjälka on vanhasta pöydästämme, jossa oli lasikansi. Uusi kansi on massiivitammea ja valkaistu osmo colorin puuvahalla kuten keittiön tasokin.
Ruokapöydän kruunaa Anastasia-valaisin, joka on kyllä parhaimmillaan toisesta suunnasta kuvattuna. Palaan siihen vielä... Mukavaa vuodenvaihteen odotusta!9 kommenttia:

PrinsessaTrio kirjoitti...

Sulla on kyllä hyvä maku!! Keittiö on tosi kaunis, pelkistetty mutta ei jää kylmä fiilis!!! Mä olen kuule päivittäin käynyt katsomassa milloin pistät kuvia ; )

Nia kirjoitti...

Teillä on kyllä todella kaunis koti:) Sen näkee jo pitkälle, että on ammatilainen liikenteessä!

Lumitähti kirjoitti...

Tosi kaunista on, kyllä nyt kelpaa asustella kaiken raatamisen jälkeen.

Hanna kirjoitti...

Juu yhdyn täysin edellisiin, ammattilaisen tekemän tunnistaa heti! Todella tyylikästä, harmonista ja kaunista! Hyvällä maulla ja ammattitaidolla toteutettu!!!

Minttu kirjoitti...

Iltaa!
Tupsahdin tänne ja onnea toivotan uuteen kotiin! Teillä on tosi kaunista ja kodikasta! Ihanaa vuoden loppua ja vielä ihanampaa Uutta Vuotta 2009!
Terveisin Minttu

Anonyymi kirjoitti...

Kaunista on minustakin! Ma kanssa olen odotellut naita kuvia jo monta paivaa, vaikka tiedan kylla mika kiire teilla on ollut muuton kanssa... Toivottavasti kerkeat laittaa lisaa kuvia pian! Hyvaa uutta vuotta koko perheelle!

Ira kirjoitti...

Kuules, Tainuskainen (joka omistaa jumalaisen keittiön), mihin tuo harmaa kaapinovi vie? Onko se roskiskaapin? Mää olen nimittäin suunnitellut, että maalautan ton meidän roskiskaapin oven uudestaan just harmaaksi, se on nimittäin saanut jonkun kolhun ja kaipaa paklausta ja maalia pintaansa.

Taina kirjoitti...

Kiitos kaikille kannustavista kommenteista! Mukavalta tuntuu vaikka väsy painaa vielä päälle ja paljon tekemistä jäljellä. Ja Iralle... tuo harmaa alumiiniovi johtaa astianpesukoneeseen, eli on Grammin integroitu malli.

sateenkaarentaa Ilona kirjoitti...

oi, ihan mieletön. Mikko on siis pannut parastaan tai noh ehkä suunnittelija vaikka meiltä löytyykin saman sepän tekemäkeittiö. Odotampa huomista ja ihanaa iltaa ihanassa kodissanne.
Ilona