tiistai 2. joulukuuta 2008

Talokiireitä


Nyt alkaa viimeinen rypistys taloprojektin kanssa. Ollaan koko perhe jo aika väsyneitä, mutta yritetään jaksaa vielä hetki...


Muuton olisi tarkoitus olla kahden viikon päästä ja aikamoinen kaaoshan siellä vielä vallitsee. Jokainen vapaa hetki siis vietetään raksalla.


Tämän takia päivittelen seuraavat viikot blogiani varmaan harvakseltaan, mutta lupaan taas olla aktiivisempi, kun elämä tasaantuu uudessa kodissa.
Rauhallista joulun odotusta kaikille!

5 kommenttia:

Nia kirjoitti...

Tsemppiä ja jaksamista teille loppurutistukseen:) Teille tulee upea koti<3

Hanna kirjoitti...

Juu hyvin tutulta kuulostaa..! Meilläkin oli pari viikkoa ennen muuttoa vielä hirvittävä sekamelska rakennuksella, vielä viimeisinä päivinäkin.. Mutta kummasti sitä vain sai hommat hoidettua ja kodin ajassaan muuttokuntoon :)
Toivon teille onnea, jaksamista ja intoa loppurutistukseen, kaikki se vaivannäkö palkitaan ruhtinaallisesti, kun pääsette omaan kotiin asumaan :)

sateenkaarentaa Ilona kirjoitti...

kyllä se siitä, lopussa kiitos seisoo ja me tietysti teidän ihanaisessa olkkarissa, yritetään tosin malttaa uuteen vuoteen saakka.
voimia
Ilona

Anonyymi kirjoitti...

Sattumalta eksyin blogiisi ja kappas, talohan on ihan tutun näköinen tuosta muutaman kilometrin päästä! Tsemppiä loppurutistukseen, vielä tuoreessa muistissa on kahden vuoden takaa.

Satu

Taina kirjoitti...

Hei Satu!

Onpa hauska sattuma! Asut siis samalla kylällä? Kyllä kai se aika kultaa nämäkin raksa-ajan muistot...