perjantai 31. lokakuuta 2008

Talkoot

Huomenna pidämme raksallamme talkoot. Valitettavan monella ystävällämme oli vaan muuta ohjelmaa lauantaille, joten aika pieni porukka saatiin koolle. No niinhän sitä sanotaan, että pidot paranee, kun väki vähenee. Ja paikalle tulevat ovat kyllä aikaan saapaa porukkaa.

Pojat meinaavat laittaa autotallin kattotuoleja paikoilleen ja me tytöt maalaillaan sisällä terassin kaiteita. Toivotaan, että säät suosisivat, nyt tulee ainakin vettä taivaan täydeltä.

Yläkuvassa on löytö pappani vintiltä. Tällä suutarin apuvälineellä on korjattu äitini ja hänen sisarustensa kengät moneen kertaan 40-50-luvulla. Väinö-pappani viettää muuten viikon päästä 98-vuotis syntymäpäiviään. Aika kunnioitettava ikä, vai mitä?

2 kommenttia:

Nia kirjoitti...

98 on kyllä hyvä ja arvostettava ikä. Onnea hänelle!

Talkoista sen verran, että talkoot on siitä aina kivoja kun niissä pystyy läheisten kanssa viettämään aikaa samalla puuhastellen:)

memmu kirjoitti...

Minullakin oli Väinö-pappa, joka tosin kuoli kauan kauan sitten, taisin olla 2-vuotias silloin. 98 vuotta on kyllä valtavan hienoa saavutus, onnea Papalle!!!

Oikein mukavia talkoita teille... meillä viikonloppu-ohjelmassa pihahommia, haravoimista ja omppujen keruuta. Jos saisi kaikki vihdoin talviteloille!