perjantai 17. lokakuuta 2008

Kodikas hirsipinta

Kävin juuri vierailulla Honkarakenteen rakentamassa rivitaloasunnossa mukavien asiakkaitteni luona, jonne olen suunnitellut sekä pintamateriaalit, että myös kaikki huonekalut ja tekstiilit.

Valkaistu hirsiseinä näyttää todella raikkaalta, ei lainkaan mökkimäiseltä, kun sitä ei ole liikaa. Kalustuksessa ja tekstiileissä on käytetty mustaa tehokeinona tuomaan särmää vaaleisiin seiniin.

Tällä vierailulla vein uudet oranssit paneeliverhot ja matot piristämään tulevaa talvea. Oli vain niin kiire napsia kuvia, että verhot jäi silittämättä, kuten kuvasta näkyy...
Tänä viikonloppuna maalaan raksalla ovien vuorilautoja ja juhlimme myös 90-vuotiasta teräsmummoani. Rentouttavaa viikonloppua!


4 kommenttia:

sateenkaarentaa Ilona kirjoitti...

Heippa hei ,
rakentaja rajut älkää huoliko aika kultaa muistot ja oikeastaan ei vuosien jälkeen rakentaminen tunnukkaan niin vaikealle. Hirsitalossa asuneena näyttää vaalea pinta kauniille, hirsien pinnassa. Rivitalo hirsistä lienee aika harvinaista?
Ilona

Nia kirjoitti...

Ihanan kodikasta ja lämpimiä sävyjä! Hirsirakenteisissa taloissa on kyllä sitä jotain:)

Tuula kirjoitti...

Tosi kaunis ja yhtenäinen sisustus. Tyylikästä ja kodikasta! Mistä kuvassa olevia ryijytauluja voisi kysellä? Ovat niin kauniita yksinkertaisuudessaan.
t. Tuula

Taina kirjoitti...

Heippa Tuula,

Itseasiassa ryijytaulut ovat Vm-carpetin paksua Chic-mattoa. Nämä taulut on tilattu koossa 50 x 50 cm.

Taina