keskiviikko 8. lokakuuta 2008

Kaunista mustaa ja avaria tiloja


Olimme tässä kodissa Keskisuomalaisen toimittajan ja kuvaajan kanssa tekemässä juttua tulevaan sisustusliitteeseen. Kerrostalokoti on kokenut aikamoisen muodonmuutoksen. Seiniä on kaatunut ja kaikki pinnat ja lähes kaikki kalusteetkin ovat vaihtuneet uusiin.
Makuuhuoneessa on tehokasta mustaa... Keittiötä ja olohuonetta jakaa nykyisin vain saareke ja avaruutta on vaikka tanssiksi pistäisi.
Lopputulokseen ja varsinkin valaistukseen olen henkilökohtaisesti oikein tyytyväinen. Ja mikä parasta, asukkaat nauttivat olostaan uudistuneessa ja toimivassa kodissaan.
Näin tänään myös ammattikuvaajan ottamia kuvia kohteesta ja nämä minun otokseni ovat kyllä harmittavan raasuja ja heikkotasoisia. Harkitsenkin vakavasti uuden kameran ostoa...4 kommenttia:

Nia kirjoitti...

Oi miten kaunis asunto/koti! Musta on kyllä upea väri sisustuksessa, mutta avaruutta se varmaankin juuri kaipaa ympärilleen.

Kiitos muuten sinulle kun autoit minua saamaan mielenrauhan kotini sisustuksen kanssa. Nyt se onkin jotakuinkin valmis ja lisäsin muutamia kuvia blogiini jos haluat kurkata, että meninkö ihan metsään;)

Anonyymi kirjoitti...

Aika kalseaa ja ankeaa. Mutta kukin tyylillään.

Taina kirjoitti...

Juu kukin tyylillään... Sisustussuunnittelun tarkoitus onkin tehdä aina asiakkaan näköinen ja toiveiden mukainen koti.

Ira kirjoitti...

Tää sopii mun "ankeaan" makuun tosi hyvin. Ihana.