maanantai 29. heinäkuuta 2013

Pinkkejä

Aamupalaksi cappucinoa

Tuunattu pinkki lapio

Tältä erää on kesälomani mukava muisto vain. Viikko vierähti nopeasti jazzaillen, ystäviä tapaillen, marjoja ja kanttarelleja poimien sekä vain chillaillen auringossa. Pidänkin tärkeänä sitä, että lomaan kuuluu aina myös ihan jouten oloa, silloin mieli todella saa lepoa.

Eilisaamuna piti vähän fiilistellä tuon cappucinon kanssa ja upotella sinne suussa sulavia vaahtokarkkeja. Muuten kuin vaahtokarkkien osalta, kuva ei ole lavastettu. Nautin nimittäin tuollaisen kahvijuoman juuri tuollaisesta hempukan pinkistä kupista joka aamu täällä mökillä. Itse en tosin sitä osaa valmistaa, vaan sen homman hoitaa mieheni. Ihana arjen pieni ilo!

Ystäväni toi käydessään minulle suloisen lapion tuunausvinkkien kera. Nyt minulla roikkuu mökin seinässä aika naisellinen puutarhatyökalu. Kuvassa ei kirkkauden takia oikein erotu, että lapio on samaa hempeää pinkkiä kuin kahvikuppikin.

Mutta nyt kaivelen omakotitalon pohjapiiroksen esille ja ryhdyn hommiin! Ja kun työt ovat tältä päivältä tehty, kirmaan nauttimaan auringosta... Nauttikaa tekin!

2 kommenttia:

Irmastiina kirjoitti...

Nautittaisiin kyllä, mutta kun ei paista...no ollaan kyllä saatu ihan kiitettävästi auringosta nauttia, etä ei lainkaan paha tälläinen viileämpi päivä...:)

Ilona kirjoitti...

Vau, ihanalle näyttää niin herkkuhetket kuin lapiokin :)
Ilona